fbpx

Idei de pardoseli pentru amenajarea unui bar

1. Eternal Bespoke este un covor PVC eterogen, realizat în proporție de 50 % din materiale reciclate, cu ajutorul unei tehnologii avansate. Covorul este acoperit cu un strat de lac uniform, care devine barieră împotriva mizeriei și oferă o strălucire specifică.

2. Cu Marmoleum Modular ai oportunitatea să fii creativ, pentru a realiza o pardoseală cu design unic, în culorile selectate de tine. Practic, esti creatorul unui nou concept de pardoseală, care să se potrivească perfect cu tematica barului și cu cerințele tehnice: este un produs 100% natural, rezistent la trafic intens și la abraziune. În plus, este rezistent la foc, o calitate importantă.

3. Parchet masiv sau Allura LVT. Realizat din lemn de esență tare, parchetul masiv are un farmec inegalabil și o eleganță subtilă. Dacă amenajezi un bar în stil clasic, acesta poate fi soluția ideală pentru amenajarea barului sau a cafenelei. Este natural, rezistent la uzură și poate fi recondiționat ori de câte ori este nevoie.

Dacă dorești doar aspectul de lemn, o soluție poate fi covorul din vinil Allura LVT (luxury vinyl tiles) care păstrează aspectul natural al lemnului dar oferă și beneficiile pardoselii din vinil: rezistență sporită, absorbanță fonică,

4. Flotex este pardoseala revoluționară care îți oferă atât beneficiile unei mochete cât și cele ale unui covor din vinil. Obții confortul mochetei și rezistența vinilului într-o singură pardoseală. Este rezistent la trafic intens și există colecții variate cu designuri din care poți alege, pentru ca în final rezultatul să fie deosebit din punct de vedere al aspectului.

Echipa noastră de specialiști vă ajută să alegeți pardoseala potrivită pentru amenajarea unui bar sau a unei cafenele și vă asigură montajul acesteia.

Related Posts

Meniu