Politica de confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE – PROTECTIA DATELOR CU CARATER PERSONAL

Noi, DACCA GROUP TRADE SRL am luat masuri tehnice si organizatorice în vederea respectarii datelor cu caracter personal împotriva pierderii, modificarii sau în vederea eliminarii riscurilor privind accesul neautorizat.

Astfel, datele cu caracter personal prelucrate de noi sunt în conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal si a Regulamentului UE 2016/679 (în continuare GDPR) sens în care va facem cunoscut faptul ca datele furnizate de catre dumneavoastra prin completarea formularului indicat în continutului site-ului sau prin abonarea la newsletter-ul societatii noastre vor fi prelucrate cu scopul de a raspunde solicitarii dvs. sau în scop de marketing.

Tipul de date cu caracter personal: datele cu caracter personal ce vor fi prelucrate de catre DACCA GROUP TRADE SRL sunt date precum: nume, e-mail, numar de telefon, adresa.

Modalitati de colectare a datelor: completarea unui formular privind solicitarea de informatii/ oferte sau abonarea la newsletter-ul DACCA GROUP TRADE SRL.

Totodată, precizăm faptul că site-ul nostru se adresează persoanelor având vârsta de peste 18 ani.

I. DEFINITII:

a. Date cu caracter personal – orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila ( ”persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

b. Operator de date – înseamna persoana care transfera datele cu caracter personal

c. Masurile tehnice si organizatorice de securitate – înseamna masurile menite sa protejeze datele cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale sau a pierderii accidentale, modificarii, divulgarii sau accesul neautorizat, în special atunci cand prelucrarea presupune transmiterea datelor într-o retea, precum si împotriva oricarei alte forme de prelucrare.

d. Categorii de date prelucrate – datele cu caracter personal (prenumele, numele, adresa, nr. de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt prelucrate de catre noi doar în situatia în care aceste date sunt introduse de catre persoana interesata, în rubricile create pe site-ul nostru (ex. rubrica privind solicitarea de informatii/oferte sau abonarea la newsletter).

e. Prelucrarea datelor personale: înseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie în orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

II. DATELE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Folosim datele dvs. cu caracter personal pentru a putea beneficia de serviciile noastre dupa cum urmeaza:

a. Datele pentru solicitarea de informatii/oferte
Prin acest serviciu pus la dispozitia clientilor nostri sau potentialilor clienti, ne oferiti datele dumneavoastra de contact prin intermediul formularului disponibil pe site-ul nostru.

b. Plugin-urile de retelele sociale si utilizarea cookie-urilor
Pagina noastra de internet utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale (de ex.: www.facebook.com). Toate plugin-urile de retele sociale de pe pagina noastra de internet sunt marcate clar si distinct.

Prin intermediul acestui plugin, DACCA GROUP TRADE SRL nu colecteaza / stocheaza date personale ale clientilor,. Pe langa clientii nostri, potrivit modalitatii de functionare a retelelor de socializare, exista posibilitatea ca si prietenii clientilor nostri sa vizualizeze pagina noastra ca urmare a aprecierii pagnii noastre web.

Cu privire la utlizarea Cookie-urilor (terminologia include “Internet Cookie”, “browser cookie”, “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie” ) precizam ca acestea sunt fisiere sau informatii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastra sau pe dispozitive mobile, cu acces la Internet (smartphone sau tableta) atunci cand accesati Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si nu poate accesa informatiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Mentionam ca aceasta tehnologie nu contine programe software, virusi sau spyware.

Utilizam cookie-urile pentru a face website-ul mai usor de utilizat si pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele si necesitatile dumneavoastra. Cookie-urile sunt utilizate si pentru a mari viteza viitoarelor dumneavoastra activitati si experiente pe site-ul nostru.

III. SCOPUL PRELUCRARII DATELOR

In general, toate informatiile colectate sunt utilizate in scopul prevazut, pentru care le-ati trimis catre noi, mentionat in momentul colectarii sau in politica de confidentialitate. Putem utiliza datele dumneavoastra personale intr-unul din urmatoarele scopuri:

– folosim datele dvs. de contact pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra comunicate fie prin utilizarea formularului de contact sau în mod direct folosind adresa noastra de e-mail sau postala;

– folosim adresa de e-mail pe care ne-ati furnizat-o în vederea primirii informatiilor comerciale cum ar fi Newsletter, promotii, oferte etc, daca v-ati oferit consimtamantul în acest sens;

– folosim informatiile colectate prin intermediul cookies, pixels sau plug-ins pentru a va oferi o experienta optimizata atunci cant utilizati site-ul nostru

– putem folosi datele dvs. în scopuri statistice, pentru evaluarea gradului de satisfactie al clientilor în raport cu serviciile noastre. Raspunsurile dumneavoastra sunt strict confidentiale si vor fi utilizate exclusiv în scopul îmbunatatirii serviciilor noastre; datele sunt colectate si prelucrate prin intermediul unei aplicasii externe astfel încat nu va exista nicio conexiune între datele dumneavoastra cu caracter personal si raspunsurile date de dumneavoastra prin aceste chestionare.

Daca nu alegeti sa oferiti orice informatii personale atunci cand sunt solicitate, este posibil sa nu puteti participa la anumite activitati si caracteristici personalizate pe site-urile noastre si sa aveti acces limitat la serviciile si ofertele speciale.

IV. TRANSFERUL DE DATE

Va garantam ca datele dvs. nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice, astfel incat sa poata fi folosite de catre alte companii, fara consimtamantul tau. Cu toate acestea, vom putea comunica datele tale unor terti pentru a ne asigura ca beneficiati de serviciile noastre cum ar fi catre furnizori de servicii care asigura functionarea site-ului, agentii de marketing care asigura comunicarea newsletterului, autoritati sau institutii publice in vederea indeplinirii obligatiilor legale etc.

V. DREPTURILE CU PRIVIRE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL FURNIZATE:

Potrivit RGPD, în calitate de persoana vizata beneficiati de un cumul de drepturi, respectiv:

a. Dreptul la informare si acces la date cu caracter personal: dreptul de a obtine o confirmare a faptului ca se prelucreaza sau nu date cu caracter personal care va privesc si, în caz afirmativ, acces la datele respective.

b. Dreptul la rectificare: dreptul de a solicita Operatorului si de a obtine, fara întarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc si/sau de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt incomplete, cu mentiunea ca în cazul unui cont online aceste modificari le puteti efectua personal din sectiunea de editare a datelor contului.

c. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”): dreptul de a obtine stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fara întarzieri nejustificate, în cazul în care se aplica anumite motive mentionate în RGPD.

d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii: dreptul de a obtine restrictionarea prelucrarii în anumite cazuri.

e. Dreptul la portabilitatea datelor: dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc si de a le transmite catre un al operator.

f. Dreptul la opozitie: dreptul de a va opune în orice moment prelucrarii datelor cu caracter personal care va privesc, în conditiile RGPD.

g. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care va privesc sau va afecteaza în mod similar într-o masura semnificativa.

h. Dreptul sa va adresati printr-o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situatia în care considerati ca datele dumneavoastra nu au fost prelucrate în conformitate cu prevederile legale.

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bd. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, București, Romania
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro

Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne transmiteti o cerere scrisa si semnata de dvs. folosind urmatoarele date de contact:

Adresa de e-mail: office@dacca.ro
Adresa poștala: str. Ștefan Luchian nr. 3, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Telefon: 0730 616 992

VI. ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENTIALITATE

Ne rezervam dreptul ca, în mod discretionar, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam în viitor elemente din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si procesarea de catre noi a datelor dvs. personale.

Citește și: Politica de cookies!

Meniu