fbpx

Cane-line – mobilierul de exterior confortabil și funcțional tipic scandinav

Cane-line – mobilier și decorațiuni outdoor
pentru terase horeca, piscine, spa și spații rezidențiale

Cane-line este brandul danez care aduce de mai bine de 30 de ani în prim plan calitatea și tehnologiile inovative pentru a crea mobilierul confortabil și funcțional atât de apreciat de clienții săi.

Colecțiile de mobilier Cane-line, atât cele de mobilier outdoor, cât și cele pentru mobilier pentru interior, reflectă simplitatea și eleganța desăvârșită, tipic scandinavă. Vorbim despre piese de mobilier atemporale, cu un design simplu și funcțional, de o calitate ireproșabilă.

Valoarea fundamentală a brandului este confortul. Misiunea Cane-line reflectă acest lucru: „life made comfortable”.

Confortul, în viziunea Cane Line, este modul ne relaxăm, dar și ușurința cu care utilizăm mobilierul pe care îl avem la dispoziție. Mobilier care e important să fie simplu de întreținut, motiv pentru care Cane Line folosește sistemul inovativ Airflow cu QuickDryFoam®.

Alegerile noastre pentru mobilierul de exterior Cane-line

Brandul danez Cane-line are în portofoliu atât mobilier destinat utilizării outdoor, cât și de interior. Mobilierul de exterior este însă cel care l-a făcut cunoscut în întreaga lume. Mobilier simplu și elegant, cu un design adesea minimalist – tipic scandinav.

Designul, confortul deosebit, mentenanța facilă, datorată tehnologiilor utilizate (ce permit uscarea rapidă în cazul pernelor, de exemplu) – toate acestea fac ca mobilierul de exterior Cane-line să fie în topul specialiștilor care îl utilizează pentru diverse amenajări. De la terasele hotelurilor și restaurantelor la piscine, spa-uri și chiar terasele spațiilor rezidențiale – mobilierul Cane-line își găsește locul în amenajări deosebite din întreaga lume.

Mesele Cane-line

Mesele Cane-line reflectă concentrarea pe confort și calitate, dar și grija permanentă pentru mediul înconjurător a brandului danez.

Mesele pentru exterior Cane-line au un design simplu și elegant și utilizează materiale durabile și prietenoase cu mediul. Combinații de lemn (așa cum este lemnul de tec), materiale ceramice, aluminiu și chiar diverse țesături sunt alese atent, pentru a putea contura acel design minimalist, funcțional, specific mobilierului de proveniență scandinavă.

Masa Pure Dining Table
O masă versatilă, minimalistă, purtând semnătura cunoscutului duo danez Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Materialele utilizate sunt 100% naturale, masa fiind ușor de întreținut, rezistentă la zgârieturi și la radiațiile ultraviolete – putând fi utilizată pe orice vreme.

O altă idee inspirată pentru o masă de exterior care va impresiona, cu siguranță, oaspeții unei terase elegante este masa Endless, cu un design semnat tot de Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Lemnul masiv de tec din care este realizată îi conferă un aspect natural, clasic și atemporal.

Mesele Cut Bar și Joy sunt alte alegeri inspirate pentru a completa o amenajare de exterior deosebită.

Scaune

Dacă vorbim despre colecția de scaune a prestigiosului brand danez, aceasta se înscrie în linia mobilierului realizat: simplă, minimalistă, în care confortul utilizatorului este pe primul loc.

Materialele sunt de o calitate ireproșabilă și alese pentru a fi prietenoase cu mediul, iar designul este impecabil, cu accent pe funcționalitate. Vizitatorul unei terase sau persoana care a ales un scaun Cane-line pentru propriul foișor va aprecia cu siguranță confortul deosebit oferit de acesta!

Scaunul Moments
Cu un aspect distins și deosebit de confortabil datorită spătarului lat și a pernițelor, scaunul Moments a fost gândit și el pentru a fi o piesă de mobilier rezistentă și funcțională. Este disponibil în mai multe culori, poate fi stivuit și utilizat în exterior…

Moments este scaunul perfect pentru terase, spații exterioare de relaxare pentru angajați sau o zonă elegantă de dining rezidențială.

Fotolii

Cu un design impecabil, moderne și deosebit de confortabile, concepute de designeri apreciați, fotoliile din colecția outdoor Cane-line sunt un reper în design-ul spațiilor exterioare.


Fotoliile Cane-line sunt realizate din materiale rezistente la UV și temperatură, fiind potrivite în orice climat. Materialele din care sunt alcătuite sunt prietenoase cu mediul și deosebit de rezistente, iar confortul oferit este unul ireproșabil, așa cum se întâmplă cu toate produsele Cane-line.

Fotoliul Peacock lounge
Cu un design modern și disponibil în mai multe nuanțe de gri, fotoliul Peacock lounge are tot un design semnat de Foersom & Hiort-Lorenzen MDD. Fotoliul este însoțit de câteva pernițe ce contribuie la confortul utilizatorului. Acestea sunt într-o culoare diferită, deschisă și contrastantă, conferindu-i un look aparte, foarte apreciat.

Alte fotolii ce pot face parte dintr-o amenajare deosebită din colecția Cane-line sunt Trinity, Ocean sau Breeze. Indiferent de alegerea ta, vizitatorii spațiului amenajat se vor bucura de un confort deosebit, în timp ce alura minimalistă, impecabilă a fotoliilor Cane-line va fi cu siguranță apreciată.

Canapele

Sunt flexibile și modulare, motiv pentru care pot fi integrate în cele mai diverse amenajări outdoor, indiferent că vorbim despre spații profesionale sau rezidențiale. Canapelele Cane-line sunt apreciate tocmai pentru versatilitatea lor și modul în care se potrivesc oricărui tip de spațiu.

Materialele utilizate pentru acestea sunt special destinate utilizării exterioare. Aspectul contemporan, minimalist, confortul deosebit pe care îl oferă canapelele Cane-line va fi cu siguranță apreciat de vizitatori. În plus, rezistența și calitatea materialelor garantează un aspect impecabil și după o perioadă îndelungată de utilizare în spațiile publice.

Canapeaua Encore 3-seater


Ideală pentru terasa unui hotel sau restaurant de prestigiu, canapeaua Canapeaua Encore aduce o tentă modernă unui design clasic. Cu o țesătură elegantă, canapeaua beneficiază de sistemul QuickDry & Airflow by Cane-line, ce oferă un confort suplimentar piesei de mobilier.


Moments by Cane Line e o altă canapea deosebită, disponibilă varianta de în două și trei locuri, o canapea ce setează un nou standard al flexibilității designului – prin multiplele variante de personalizare oferite.

Șezlonguri
Cu un look urban și oferind același standard înalt de confort oferit de Cane-line, șezlongurile brandului danez se evidențiază prin materialele speciale pentru utilizarea outdoor, rezistente la temperatură și radiațiile UV. Tot datorită materialelor utilizate, eforturile de mentenanță a șezlongurilor sunt minime, iar aspectul lor de înaltă clasă se păstrează și după utilizări multiple, de-a lungul a numeroase sezoane.

Șezlongurile, la fel ca și celelalte piese de mobilier outdoor ce poartă semnătura Cane-line, folosesc CanT-line SoftTouch® cu sistemul inovativ QuickDry, ce permite uscarea pernelor în doar o oră de la oprirea ploii.

Șezlongul Presley

Presley este unul dintre șezlongurile clasice Cane-line, cu un spătar ajustabil în mai multe poziții. Utilizatorul se va bucura de razele soarelui în varianta preferată: șezând sau culcat. Șezlongul poate fi mutat cu ușurință pe terasă, în grădină sau în orice spațiu avem nevoie de el, datorită roților cu care este dotat. O piesă de mobilier unică, deosebit de confortabilă pentru utilizator, ce va aduce o notă elegantă unei amenajări outdoor deosebite.

Alte șezlonguri deosebite pe care le poți alege din colecția Cane-line sunt Relax sau Sunrise.

****

„Life made comfortable”, viața trăită confortabil, este esența filosofiei Cane-line. Produsele de exterior ale brandului danez reflectă pe deplin această misiune. Confortului deosebit i se adaugă grija pentru mediu și pentru starea de bine a oamenilor.

Rezultatul? Piese de mobilier de o simplitate și o eleganță aparte, tipic scandinave, ce se remarcă în același timp prin funcționalitatea și durabilitatea lor.

DACCA vi le recomandă din toată inima! Vă propunem piese de mobilier care îmbină funcționalitatea, înalta calitate, cu designul modern, oferind posibilități de design versatile și individuale.

Îți recomandăm, de asemenea, ca indiferent de tipul de amenajare exterioară pe care o realizezi, să apelezi la ajutorul unui profesionist. O firmă specializată se va ocupa de amenajarea spațiului tău oferindu-ți soluții deosebite, adaptându-se la bugetul pe care îl ai. Produse autentice, de la firme specializate, care garantează calitatea și durabilitatea acestora.

E simplu să identifici o firmă specializată. Aruncă privire pe site-ul ei, mai întâi. Studiază-i portofoliul profesional. E musai să aibă unul! Detalii prețioase pe care să le cauți: colaborări cu furnizori cunoscuți din industrie (un profesionist adevărat va afișa aceste informații), existența unui showroom, modul în care își prezintă produsele…

Impresia directă, chiar și telefonică, e una esențială. Fii atent la reacția la proiectul tău… Un specialist va veni cu idei noi – vei remarca din primul moment profesionalismul, pasiunea, dar și cunoștințele sale. Branduri cunoscute, așa cum este Cane-line, ce vor adăuga un plus oricărei amenajări valoroase, se vor afla cu siguranță în portofoliul său.

Related Posts

Meniu