Soluții acustice profesionale pentru design interior – amenajări office

Specializată în soluții profesionale pentru design interior, DACCA vă prezintă soluțiile acustice pentru spațiile de lucru sau birouri, unde este nevoie de reducerea zgomotului.

Există diferite tipuri de accesorii inovatoare, de interior, care au capacitatea de a absorbi zgomotul și care vin cu un design modern, ce contribuie la confortul și eleganța încăperii.

DACCA vă recomandă soluții eficiente, de la branduri de top în domeniu: DeVorm, ReFelt, Acustio, Green Furniture Concept, OFFECCT, Muratto!

Câteva dintre soluțiile acustice pe care le puteți folosi:

  • Placări acustice – panouri fonoabsorbante pentru pereți, disponibile în variate forme, dimensiuni și culori.
  • Mobilier acustic – canapele și fotolii de birou, măsuțe cu separatoare pentru antifonare, cu un design contemporan.
  • Corpuri de iluminat – corpuri suspendate cu proprietăți acustice, disponibile în mai multe variante de design.
  • Separatoare acustice – acestea pot constitui sisteme modulare sau mobile care se pot atașa la mobilierul existent, fără să necesite montaj specializat.
  • Tavanele acustice – montate ca tavan suspendat sau tavan fals, acestea absorb sunetul datorită unor perforații speciale.
  • Decorațiuni acustice – decorațiuni special realizate, cu proprietăți de a absorbi zgomotul și îmbunătățirea acusticii unei camere.
  • Pardoseli acustice – din această categorie face parte mocheta țesută Fletco, cu absorbție fonică, recomandată pentru spațiile de birouri.
  • Panourile acustice – seria “Leaf” de la Acustio, panouri în formă de frunze, aduce o notă naturală birourilor și pot fi instalate pe pereți, plafoane, birouri sau podea.

Dacă dorești să afli mai multe despre soluțiile profesionale pentru design interior office (birouri, săli conferințe) din portofoliul DACCA, te invităm să ne contactezi. Avem o echipă prietenoasă și cu un know how dobândit în sute de proiecte implementate de-a lungul timpului în cele mai diverse domenii, care te va ajuta să alegi mobilierul acustic potrivit companiei tale.

Related Posts

Meniu