Amenajare interioară cu soluții acustice - mobilier si corpuri de iluminat

Amenajare soluții acustice – un nou proiect marca DACCA, în București

Proiectul de amenajare soluții acustice, realizat de echipa DACCA, a constat în reamenajarea interioară a sediului unui trust internațional de mass media din București, împreună cu designerul de interior care a conceput proiectul.

Designerul și-a dorit ca în spațiul existent să aducă mai multă lumină și culoare, dar și verdele naturii care să ofere interioarului o notă de liniște și echilibru. Astfel, se va compensa agitația cotidiană a unui mediu unde jurnaliști și redactori sau tehnicieni din mass media își desfășoară activitatea.

Mobilier, corpuri de iluminat – anenajare soluții acustice pentru interioare office

Soluția ideală a fost pentru amenjarea spațiului utilizarea mobilierul acustic, ce se remarcă prin capacitatea de absorbție fonică – a sunetelor stridente de telefoane, imprimante sau alte echipamente de birou. Mobilierul acustic aduce astfel, un plus de confort prin menținerea liniștii și prin designul modern, inovativ.

Designerul de interior a optat pentru 2 soluții acustice profesionale din portofoliul Dacca Group Trade:

  1. lampă Leaf Lamp Pendant- marca Green Furniture Concept; este primul proiect de acest gen din Romania și astfel începem să deschidem calea spre soluțiile de amenajare și design interior profesionale, care pot aduce beneficii pe termen lung într-un spațiu deja existent, fără a demola, fără a interveni cu lucrări de mare amploare.
  2. basket sofa marca Softline – a fost aleasă pentru zona de discuții private, astfel încât să creeze o mică insula; faptul ca sunt mai înalte adduce un plus de protecție la zgomotul din jur și se paote discuta în liniște, chiar dacă în jur este zgomot.

În site-ul DACCA, vă prezentăm soluții acustice – placări, mobilier, separatoare și tavane acustice, corpuri de iluminat și decorațiuni care se remarcă atât prin calitate și capacitatea de absorbție fonică, cât și prin design.

Vă ajutăm să alegeți soluțiile acustice potrivite pentru spațiul pe care îl amenajați, astfel încât confortul, eleganța și calitatea să se armonizeze în spațiul în care va desfășurați activitatea.

Related Posts

Meniu