Unde este util un covor PVC

Datorită proprietăților, aspectului și durabilității, pardoselile PVC de la Forbo au câștigat teren comparativ cu pardoselile ceramice și epoxidice.

Spre deosebire de alte pardoseli, un covor PVC este fără rosturi, fiind o pardoseală continuă. Aceasta este potrivită pentru spațiile sanitare, de învățământ, birouri, instituții, spații de industrie alimentară, farmaceutică dar și în zonele de lucru industriale, unde este recomandat covorul PVC conductiv.

Deși există o multitudine de covoare PVC disponibile pe piața din România, la Dacca îți punem la dispoziție pardoseala furnizorilor noștri de la Forbo Flooring Systems, compania nr. 1 în lume la nivelul producției de pardoseli pentru podele de înaltă calitate. Noi asigurăm întreg procesul, de la obținerea materialului până la montarea lui și amenajarea spațiului dorit de tine.

Tipuri de covor PVC

#1 Covor PVC omogen

Covorul PVC omogen de la Forbo se mai numește și Nordstar Evolve. Este o pardoseală extrem de durabilă, ușor de curățat, rezistentă la trafic intens și elastică, menținându-și proprietățile tehnice și aspectul inițial.

Spațiile în care este recomandat sunt: birourile și sediile de firmă, spațiile administrative. Gama Nordstar Evolve este împărțită în trei tipuri de covoare PVC omogene, inspirate din luminile magice ale țărilor nordice din Europa. Acestea sunt:

#2 Covor PVC Antiderapant

Conceptul pardoselilor antiderapante a fost inventat acum mai bine de 50 de ani, din nevoia de a oferi siguranță persoanelor care le traversează. Acest tip de pardoseli arată bine, sunt foarte ușor de curățat și rezistă foarte bine la trafic intens. Gama de pardoseli antiderapante de la Forbo se mai numește Surestep și este împărțită în mai multe colecții.

Spații în care este recomandat: birouri, spitale, farmacii (zona de vânzare), fabrici, cabinete stomatologice, școli.

#3 Covor PVC acustic

Dacă ai nevoie de confort sporit în spațiul tău și dorești să îl izolezi acustic la nivelul podelei, atunci covorul PVC acustic de la Forbo este varianta optimă. Acesta își păstrează proprietățile generale pe care le are orice covor PVC, de la ușurință în curățare și până la rezistență sporită la trafic intens.

Spații în care este recomandat: baruri, restaurante dar și spațiile din domeniul sănătății (spitale, cabinete stomatologice, clinici medicale etc).

#4 Covor PVC Design

Acest tip de covor este exclusivist, fabricat din materiale de înaltă calitate. Pune mult accent pe vizual și poate fi instalat cu eforturi minime. În plus, își menține proprietățile menționate la toate tipurile de PVC de mai sus.

Spații în care este recomandat: zone comerciale, galerii de artă, zone expoziționale sau zone de birouri al căror scop este de a atinge efecte vizuale maxime. Fiind un tip de PVC modern, contribuind semnificativ la crearea unui design și ambient plăcut, covorul PVC Design de la Forbo poate fi considerat „pardoseala viitorului”.

Acesta este disponibil în trei colecții:

#5 Covor PVC LVT

Acest covor face parte dintr-o nouă colecție de la Forbo, numită Allura LVT. Se remarcă prin faptul că fiecare din tipurile sale este foarte similară cu o pardoseală de lemn, piatră sau ceramică. În același timp, la atingere, se simte foarte plăcut, oferind o senzație caldă, absorbanță fonică și rezistență la impact. Este de asemenea o pardoseală rezistentă la trafic intens, ușor de instalat și foarte bine realizată, având caracteristici unice.

Spații în care este recomandat: industria HoReCa, spații comerciale, zone expoziționale, spații de birouri, spații sportive, saloane de beauty & wellness, zone de arhitectură și design.

#6 Covor PVC conductiv și disipativ

Acest tip de PVC este unic prin proprietățile sale destinate în special zonelor cu trafic intens, zonelor curate și zonelor de lucru din domenii industriale. PVC-urile conductiv și disipativ de la Forbo fac parte din colecția Colorex. PVC-ul conductiv este creat special pentru a controla descărcările electrostatice, oferind siguranță celor care lucrează în astfel de medii. În plus, este plăcut din punct de vedere vizual și igienic.

PVC-ul disipativ este creat special pentru mediile în care propagarea undelor este însoțită de dezvoltare ireversibilă de căldură, oferind siguranță persoanelor care lucrează în astfel de zone. Este plăcut din punct de vedere estetic și este igienic. Fiecare din aceste două tipuri de PVC sunt disponibile într-o gamă variată de forme și culori, în funcție de necesitățile de design ale spațiilor unde vor fi instalate.

Spații în care sunt recomandate: camere curate, săli de operație, spații din industria electronică, spații educaționale, laboratoare și alte spații în care siguranța personalului trebuie pusă pe primul loc.

Related Posts

Meniu