Pardoseli speciale vinil acustic. Amenajare școală și grădiniță privată.

Amenajarea spațiilor destinate educației și învățământului se face pe principii ce țin de asigurarea confortului și a igienei, de siguranță și durabilitate pe termen lung.

Pentru amenajarea grădinițelor sau creșelor, proiectul de design interior va urmări crearea unui spațiu vesel și primitor, sigur și curat, unde micuții se simt ca la ei acasă. Soluția recomandată pentru pardoseala unei școli sau grădinițe, este covorul din marmoleum natural și pvc acustic, cu o bună absorbanță fonică, rezistent și ușor de întreținut.

Grădiniță și școală privată Just 4 Kids, București, înainte și după amenajare

Amenajare școală și grădiniță privată Just 4 Kids, București

Pardoseli inovatoare din marmoleum natural și pvc acustic

Pentru amenajarea instituției private de învățământ Just 4 Kids din București, ce integrează o școală și o grădiniță, am ales să folosim pardoseli inovatoare din marmoleum natural si pvc, pentru proprietățile acustice foarte ridicate.

Marmoleum, o pardoseală naturală pentru școli și grădinițe private, unde calitatea contează

Marmoleumul este un tip de linoleum natural produs de Forbo, foarte rezistent la trafic intens, antistatic și antibacterian, ecologic și prietenos cu mediul, rezistent la foc.

Datorită proprietăților deosebite și durabilității, marmoleumul natural Forbo este ideal pentru amenajarea de spații cu cerințe speciale de igienă și rezistență, precum spitale, clinici, birouri, grădinițe și școli, centre de îngrijire sau săli de sport.

Pardoselile speciale din vinil acustic pentru scări și pentru holuri, circulații sunt, de asemenea, o alegere bună pentru amenajarea de grădinițe, creșe sau școli, datorită siguranței la mers (sunt antiderapante) și rezistenței la agenții chimici pentru igienizare și curățare.

Pardoseala din vinil acustic produsă de Forbo este ideală pentru amenajarea de spații destinate copiilor, precum grădinițe și școli, datorită gamei foarte largi de culori și designuri.

DACCA Group are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior pentru instituții de educație și învățământ, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu, dar și de parteneriate cu producători de pardoseli speciale și soluții pentru pereți.

Amenajare școală și grădiniță privată Just 4 Kids, București – galerie foto

Related Posts

Meniu