fbpx

Pardoseală Eternal, un covor PVC de înaltă performanță

Ce este Eternal Bespoke? Un covor PVC personalizat cu designul tau!

Pentru a înțelege mai bine detaliile acestei pardoseli, este mai simplu să pornești de la pardoseala Eternal, un covor PVC eterogen de înaltă performanță care răspunde, general vorbind, tuturor cerințelor din diverse domenii- ca atare este o pardoseală versatilă ce poate fi utilizată într-o varietate de spații.

Colecția Eternal este realizată în proporție de 50% din materiale reciclate, nu conține ftalați și este produsă cu ajutorul unei tehnologii avansate, dezvoltată de Forbo Flooring. În plus, Forbo folosește și tehnica proprie de protecție- Pur Pearl- care presupune aplicarea unui strat de lac uniform peste pardoseală. Astfel se obține o barieră împotriva mizeriei și totodată și o strălucire inconfundabilă.

Ce face gama Eternal deosebită este procedura de imprimare a design-ului, care se realizează prin print digital și care a permis designerilor Forbo să creeze o colecție de modele cu deosebit impact vizual, menite să ne inspire si care nu ar fi putut fi realizate fără această tehnologie.

Există o gamă de design-uri impresionante:

  • Rainbow– care, după cum sugerează și numele, prezintă un degrade neîntrerupt al culorilor curcubeului;
  • Magnified Nature– permite să magnifici un model preluat din natură- piatră prețioasă secționată, trunchi de copac, etc., făcând din acesta punctul focal al spațiului;
  • Photographic– care îți permite să transformi fotografiile în pardoseli;
  • Graphic- linii, dungi, modele grafice, hărți;
  • Identity– utilă pentru a transpune un logo sau alte elemente grafice ce fac parte din identitatea vizuală a unui brand;
  • Nature– face posibilă imitarea perfectă a unui cadru natural;
  • Unlimited– permite să te joci cu vizualul fără limite de design, culori sau mărimi.

Related Posts

Meniu