fbpx

Nordstar Evolve pardoseală PVC

Nordstar Evolve este un covor pvc omogen, o pardoseală extrem de durabilă, rezistentă la utilizare îndelungată. Caracteristicile sale fac din acest tip de covor pvc unul demn de a fi luat în considerare atunci când ai un proiect de amenajare.

#Aspect plăcut, mereu. Covorul pvc omogen permite improspătarea aspectului pardoselii, an după an, prin polisare. Pardoseala nu are de suferit în urma acestui proces iar aspectul său redevine nou și plăcut.

#Ușor de întreținut. Datorită tratamentului de suprafață Pur Evolve, covorul pvc omogen este durabil și ușor de curățat și întreținut, fiind rezistent la apa, murdărie, nisip, mâncare vărsată, etc. Nu se pătează și nu rămân urme pe suprața pardoselii și nu poate fi zgâriată.

#Fără ftalat. Ftalatul este un plastifiant folosit în industria maselor plastice. Pentru producția pardoselii Nordstar Evolve este folosită o tehnologie care nu folosește acest plastifiant, făcând ca acest covor pvc omogen să fie și eco-friendly.

#Culori scandinave. Culorile pardoselii sunt inspirate de Scandinavia și luminile sale. Culorile neutre se coordonează perfect cu alte materiale în timp ce culorile de accent oferă o pată de culoare care leagă toate elementele de design într-un concept omogen.

#Se potrivește cu Marmoleum. Nordstar Evolve completează în mod ideal Marmoleumul pentru combinații nebănuite și nelimitate. PVC-ul alături de linoleum creează spații interesante din punct de vedere vizual, care impresionează.

Nordstar Evolve conține 3 colecții:

Lumina – este o colecție placută de 12 culori suave, fiecare dintre ele contribuind la o atmosferă relaxantă. Este o pardoseală omogenă durabilă, potrivită pentru spații cu cerințe ridicate precum școlile sau spațiile publice.

Element– este o colecție care oferă o gamă variată de nuanțe de gri (36 în total) care pot fi ușor combinate cu Marmoleum pentru spații atractive. Colecția Element este potrivită pentru spații cu trafic intens și cerințe de igienă ridicate, precum cele din domeniul sănătății.

Galaxy – este colecția cu design funcțional, care ascunde mizeria, păstrându-și aspectul plăcut. Este disponibilă atât în culori neutre cât și în culori vibrante și se potrivește de minune cu celelalte două colecții de pvc omogen.

Related Posts

Meniu