fbpx

Soluții de amenajare pentru un spațiu comercial

Pardoseala Allura oferă beneficiile estetice ale unei pardoseli de lemn sau piatră însă sub forma unor plăci de vinil rezistente și durabile. Fiecare colecție în parte oferă diferite beneficii, însă există câteva comune: aspectul, rezistența, durabilitatea, căldura, absorbanța sunetului, instalarea și întreținerea ușoară.

#Allura Premium. Colecția Premium propune 6 design-uri inedite inspirate de natură, embosate. Pardoseala pvc in dale numită și LVT, Allura Premium cuprinde :

  1. Solid Oak– o pardoseală cu aspect masiv, mat și intens;
  2. Raw Edge– îmbină aspectul natural al lemnului cu aspectul tăieturilor produse la tăiere, rezultând un look brut;
  3. Plywood– preia elemente din aspectul placajului pentru un look modern, plăcut la vedere;
  4. Shadow– un design în degradeu, de la nuanța închisă la una deschisă cu un model lat, care aduce spațiul la viață;
  5. Traces of time– un look de metal oxidat, perfect pentru spațiile comerciale de mari dimensiuni;
  6. Buffalo– îmbină o paletă cromatică naturală cu un model repetitiv pentru un aspect neașteptat

# Allura Flex și Allura Flex Decibel. Colecțiile Flex oferă o instalare loose lay și stabilitate dimensională impresionantă, plăci de calitate înaltă și heterogene.

Allura Flex este ideală pentru spațiile în care instalarea pardoselii trebuie să fie rapidă, precum spațiile comerciale. În plus, nefiind lipite le poți lua cu tine oricând într-un alt spațiu! Pentru mai multă liniște, putem să optăm pentru colecția Flex Decibel, care oferă în plus absorbanță fonică sporită, de 19 dB. Gama de culori include atât tonuri neutre, cât și culori vibrante.

#Allura Form. Allura Form împinge limitele pardoselii pvc în dale prin teme distinctive și design-uri care inspiră. Reflectând teme contemporane și emergente, Allura Form adaugă conceptului de bază Allura forme noi, mărimi noi și un amestec între modularitate, culori și modele.

# Allura Click. Reprezintă o colecție comprehensivă care întrunește mai multe dintre design-urile Allura deja consacrate, adăugând însă o nouă metodă de instalare: cu sistem click. Nu necesită adezivi la instalare iar atât timp cât stratul suport este pregătit perfect, nu există probleme la montaj. Stabilitatea dimensională nu lipsește iar aspectul final este întotdeauna plăcut.

#Allura Colour. Plăcile Colour au densitate ridicată și o compoziție omogenă, ca atare sunt rezistente la trafic intens. După cum numele sugerează, această colecție pune accentul pe culoare, fiind disponibile 24 de nuanțe, de la culori vibrante la nuanțe de piatră naturală.

# Allura Safety. Această colecție îmbină frumusețea cu siguranța, fiind o combinație unică între pvc design LVT și pardoseala Step de la Forbo. Atunci când plăcile de vinil luxury se întâlnesc cu siguranța pardoselii antiderapante Step, rezultă o pardoseală rezistentă, impresionantă la nivel vizual și sigură

Related Posts

Meniu