fbpx

In vizită la fabrica Forbo din Olanda

La Dacca, suntem mereu la curent cu noutățile dar și cu povestea fiecărui material pe care îl folosim în proiectele noastre. De aceea, în 16-18 februarie, am fost curioși să descoperim o serie de lucruri interesante despre câteva produse Forbo și am făcut un drum până la două din fabricile companiei din Olanda.

Ne-am specializat în covorul Eternal Bespoke

În drumul nostru, prima oprire a avut loc la fabrica Forbo din Coevorden. Aici, specialiștii Forbo produc și dezvoltă pardoseli cu aplicații rezidențiale și comerciale, precum Novilon, Novilux, Step, Eternal și Allura, care sunt vândute în întreaga lume.

Scopul vizitei noastre a fost de a ne specializa în covorul PVC personalizat Eternal Bespoke. Am avut ocazia să discutăm cu specialiști tehnici care ne-au arătat întregul proces tehnologic, de la fabricație la finalizare.

Din urmărirea acestui proces, am înțeles mult mai bine și în detaliu toate posibilitățile care pot fi îndeplinite cu tehnologia Forbo. Acestea permit realizarea oricărui design pe covorul PVC, în funcție de preferințele beneficiarilor dar și în funcție de specificul spațiului unde va fi plasat. De asemenea, am aflat că, în toamnă, vor fi lansate 3 noi colecții de covor PVC omogen.

Pe urmele linoleumului natural

A doua noastră vizită din Olanda a avut loc la o a doua fabrică Forbo, situată în Assendelft. Aici se produce linoleumul natural (Marmoleum). Am avut plăcerea de a descoperi materiile prime naturale din care se obține această pardoseală și am aflat că procesul durează aproximativ 5 săptămâni.

De asemenea, am aflat de existența unor noi colecții de pardoseli și de utilitatea lor și am vizitat și zonele de producție și depozitare.

Vizita noastră în Olanda a fost o adevărată experiență educativă, informativă dar și inspirațională. În plus, ne bucurăm că am avut ocazia să consolidăm relația cu partenerii și furnizorii noștri de la Forbo Flooring Systems.

Ne-am întors acasă plini de idei frumoase dar și cu gânduri mari în ceea ce privește activitatea noastră.

Related Posts

Meniu