fbpx

Soluţii profesionale pardoseli şi pereţi DACCA – la Cursul de design interior DallesGo

Prezentare soluţii profesionale pentru pardoseli şi pereţi DACCA, la Cluj-Napoca, în cadrul Cursului de design interior organizat de DallesGo, susţinut de Ileana Răducanu – designer şi redactor şef la Elle Decoration România, la începutul lunii Mai 2018.

În calitatate de cursant, am fost invitată de Ileana Răducanu să prezint în cadrul cursului propriul business, fiind o activitate specifică de amenajari interioare, şi anume sisteme profesionale pentru pardoseli şi pereţi. Este un subiect strâns legat de ceea ce studiem la curs, designul interior.

Prezentarea a fost interactivă, a suscitat un mare interes şi foarte multe întrebări, cu atât mai mult cu cât în România nu există la acest moment o şcoală în care să înveţi ce înseamnă pardoseli profesionale. Singura sursă de informare pe acest domeniu al pardoselilor profesionale este internetul, unde găsim informaţii, însă oarecum amestecate şi greu de filtrat, fără criterii clare de selecţie.

Am discutat despre ce înseamnă un sistem profesional, ce înseamna pardoseli profesionale, ce înseamnă strat support.

Apoi am discutat pe scurt categoriile mari de produse: BOLON, Marmoleum, Linoleum, Flotex, covor pvc, LVT, mochetă, parchet, bambus, plută, placări pentru pereţi din materiale naturale şi conceptul propriu INTUITIVE.

INTUITIVE este o marcă proprie în care am dezvoltat un program de personalizare pentru mai multe tipuri de materiale, cu aplicare preponderentă pentru pereţi.

Am punctat pe scurt şi ce tipuri de pardoseli se recomandă pe anumite tipuri de spaţii, cu avantajele ce le conferă fiecare, cu menţiunea că rămâne la latitudinea designerului pentru ce optează în proiectul său.

Întrebările au fost fost numeroase şi menţionăm aici câteva dintre ele:
– dacă pardoselile sunt pretabile la încălzire în pardoseală ;
– ce înseamnă pardoseli ingnifugate, pardoseli antistatice şi antialergice ;
– cum se întreţin aceste pardoseli, cine le instalează ;
– cum poţi personaliza un tapet cu desenul dorit de tine si cam cât ar costa unele pardoseli.

În urma acestei prezentări la primul curs, Ileana a venit cu propunerea să continuăm susţinerea acesteia şi la celelalte grupe de cursanţi iar prezentarea să fie inclusă şi în suportul de curs.

Multumesc Ileana Răducanu pentru oportunitatea oferită!

Despre DallesGo
Platforma de cursuri after-work Universul DallesGO s-a nascut in 2010, intr-o zi pe care, in mod natural, o asociem cu noile inceputuri si cu schimbarea: 15 septembrie. Cladit din pasiune si consolidat din dorinta de a descoperi oameni pasionati si de a le oferi contextul și oportunitatea de a invata, creste si de a isi duce hobby-urile creative la nivel de start-up si business, DallesGO este in prezent cea mai cunoscuta platforma de cursuri interactive din Bucuresti, devenind un etalon pentru excelenta in educatia alternativa, contemporana.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul DallesGo – pagina Despre noi!

Related Posts

Meniu