fbpx

Proiecte de amenajări pardoseli realizate de DACCA Group

Din proiectele de amenajări pardoseli în spații de birouri, centre comerciale sau alte tipuri de spații, vă prezentăm o galerie foto de spații amenajate mochetă Flecto, pardoseli personalizate din vinil și Flotex.

Amenajare pardoseală Flotex, birouri Puratos, Cluj-Napoca

Flotex este o pardoseală specială, 100% impermeabilă, antibacteriană, antiderapantă şi rezistentă la pete de orice fel. Este o pardoseală dezvoltată de Forbo Flooring Systems. Pardoseala Flotex este antiderapantă şi oferă o bună izolaţie fonică, ce constă în reducerea sunetelor cu până la 20dB.

Pardoseala Flotex îmbină confortul mochetei cu rezistența PVC-ului și este alcătuită dintr-un strat capitonat, fibre de sticlă și un strat textil extrem de dens. Deși pardoseala Flotex impresionează mai ales prin proprietățile sale tehnice, acesta poate impresiona și la nivel vizual. Citește mai multe despre Flotex, modele de pardoseală Forbo!

Amenajare pardoseli personalizate din vinil – Impact Hub

Amenajare pardoseală – mochetă Fletco

Spre deosebire de mocheta obișnuită de interior, mocheta pentru trafic intens este realizată pe criterii speciale de rezistență și durabilitate: obținerea unei mochete care să reziste cât mai mult timp și să își păstreze proprietățile, prospețimea culorilor și textura moale. Mocheta este apreciată nu doar pentru confort, ci și pentru că este un bun izolator termic şi fonic. Practic, ea este echilibrul dintre covor şi linoleum.

Despre DACCA Group Trade

Dacca este o companie specializată în sisteme integrate pentru pardoseli și pereți. Oferim clienților noștri servicii personalizate la cheie, începând de la proiectare până la soluțiile tehnice, design interior, implementare și servisare. Realizăm / implementăm sisteme de mochetă, linoleum, pardoseli speciale din vinil și PVC, Flotex, parchet, tapet, bambus sau plută. Contactează-ne pentru mai multe detalii!

Related Posts

Meniu