fbpx

Prezentare de produse de amenajare – un eveniment DACCA

Un eveniment DACCA dedicat arhitecților și designerilor de interior – 12 Martie 2019

Prezentare de produse și branduri de top în domeniul amenajărilor și designului interior
DACCA a prezentat arhitecților și designerilor de interior, din București, soluții profesionale pentru pardoseli și pereți, sisteme acustice, mobilier și corpuri de iluminat de la branduri de top, la studioul Andreea Mureșan.

Compania a prezentat la acest eveniment dedicat arhitecților și designerilor de interior produse, mostre și cataloage de la branduri de top. Amintim aici câteva dintre ele: pardoseli BOLON, De Vorm cu partea de produse acustice și placări, de la corpuri de iluminat la scaune și tot ce ține de amenajarea unui modul acustic foarte eficient.

Prezentăm, de asemenea produse de la CUBE Design, care este partenerul nostru pentru mobilierul de tip office, de la Cane-line pentru spații outdoor din domeniul HoReCa. Alături de acestea, am expus și alte branduri apreciate și recunoscute în domeniul designului interior si al amenajărilor, precum Chairs&more, Fletco, Muratto, Green Furniture Concept, Ply Collection, Bentzon, Tretford.

DACCA își propune să organizeze în fiecare an astfel de evenimente dedicate arhitecților și designerilor de interior, atât în Bucuresti cât și în Cluj Napoca.

Laura Seleș, manager DACCA ne spune:

„Ne dorim să aducem în fața arhitecților și a designerilor de interior cele mai noi colecții de produse și accesorii de amenajare indoor și outdoor, pentru ca ei ca să poată să vadă și „să simtă” materialele, dar și să știe că le au la îndemână, atunci când doresc să le folosească în proiectele lor.

Echipa DACCA le asigură suport în alegerea produselor și a accesoriilor de amenajre potrivite pentru proiectele lor, dar și suport tehnic pentru montaj.”

Compania DACCA – în câteva cuvinte

Înființată în anul 2007, compania DACCA s-a specializat în pardoseli profesionale pentru spații publice, de la birouri / office până la spații HoReCa, unități medicale, spații de învățământ și educație, dar și amenajare de spații industriale cu pardoseli speciale de tip ESD.

Pe lângă pardoselile profesionale, DACCA a dezvoltat și partea de placări și tapet, cu produse din sfera profesională. Aceste produse profesionale sunt însoțite de o fișă tehnică, astfel că pot fi utilizate în diferite tipuri de spații cu cerințe speciale de igienă, calitate și durabilitate, de la spitale sau clinici, până la spații comerciale.

În urmă cu 2 ani, compania DACCA a început să ofere pachetul complet de amenajare interioară pentru spațiile office, de la mobilier (scaune), până la soluții acustice, o componentă foarte importantă pentru acest tip de interior. DACCA poate să ofere soluții complete pentru orice tip de spațiu și să fie un suport real și concret pentru arhitecții care proiectează amenajarea pentru aceste interioare.

Related Posts

Meniu