Prezentare de produse profesionale de amenajare interioară – un eveniment DACCA

DACCA a prezentat arhitecților și designerilor de interior, din București, soluții profesionale pentru pardoseli și pereți, sisteme acustice, mobilier și corpuri de iluminat de la branduri de top.

Într-o atmosferă relaxată și intimă, așa ca la o șuetă între prieteni vechi, DACCA a invitat arhitecții și designerii de interior din București la o prezentare de produse de top din domeniul designului interior.

Mostre, cataloage, produse și accesorii de design interior de la branduri precum BOLON, De Vorm, CUBE Design, Cane-line, Chairs&more, Fletco, Muratto, Green Furniture Concept, Ply Collection, Bentzon, Tretford – toate au fost pipăite, mirosite și povestite de către pasionații de amenajare și design interior.

Evenimentul DACCA și-a propus să adune arhitecți și designeri de interior la o prăjitură, un pahar de vin bun și o poveste cu parfum de centru vechi al Bucureștiului, în studioul Andreea Mureșan. Părerea câtorva dintre ei – în video de mai jos:

DACCA își propune să organizeze în fiecare an astfel de evenimente dedicate arhitecților și designerilor de interior, atât în București cât și în Cluj Napoca.

Laura Seleș, manager DACCA ne spune:

“Ne dorim să aducem în fața arhitecților și a designerilor de interior cele mai noi colecții de produse și accesorii de amenajare indoor și outdoor, pentru ca ei ca să poată să vadă și “să simtă” materialele, dar și să știe că le au la îndemână, atunci când doresc să le folosească în proiectele lor. Echipa DACCA le asigură suport în alegerea produselor și a accesoriilor.”

Mai multe detalii, galerii foto și și video, găsiți pe site-ul nostru, în rubrica de noutăți: Un eveniment DACCA dedicat arhitecților și designerilor de interior – 12 Martie 2019.

Related Posts

Meniu