fbpx

Amenajări interioare cu pardoseli modulare

Pardoselile modulare sunt finisaje din diferite tipuri de materiale (vinyl, linoleum, mochetă etc) realizate din plăci care pot fi montate în diferite moduri, astfel încât se va obține un design diferit la fiecare schimbare.

Prin ce se remarcă aceste pardoseli modulare?

Pentru faptul că pardoseala modulară e alcătuită din plăci, ea poate sta la baza unei game variate de combinații de design. Dacă, după o perioadă de timp, dorești să faci o schimbare, nu va fi nevoie să schimbi pardoseala! Poți doar rearanja plăcile și vei obține cu totul alt aspect.

Aceste pardoseli modulare îți oferă cea mai mare libertate creativă în spațiul tău. Plăcile vin în diferite formate (pătrate, dreptunghiulare, triunghiulare) astfel încât tu le poți adapta în funcție de dimensiunea spațiului tău și de locul pe care vrei să îl acoperi.

De câte tipuri pot fi pardoselile modulare?

Mochetă în dale

Mocheta modulară este un produs marca Forbo, recunoscut pentru stilizarea estetică și rezistența ei în mediile cu trafic intens.

Mocheta în dale de la Forbo este disponibilă într-o gamă largă de design-uri și culori diferite și prezintă o serie de avantaje unice. Acest tip de mochetă poate fi instalată cu ușurință și, datorită varietății de dimensiuni a dalelor acesteia, nu se pierd cantități mari la instalare.

Acest tip de mochetă oferă posibilități nenumărate de design și este ușor de transportat, fiind o soluție accesibilă în special pentru clădirile înalte. În plus, are izolație fonică și termică foarte ridicată.

Flotex Linear

Flotex, una din cele mai originale, rezistente și performante pardoseli marca Forbo, este disponibil și în varianta modulară. Există 5 linii de design diferite într-o gamă diversă de culori care pot fi complementare mediilor comerciale și educaționale. Cu toate acestea, ele pot fi folosite foarte bine și în spații uzuale de petrecere a timpului liber, în spații din domeniile HoReCa sau de retail.

Flotex modular reprezintă o întreagă colorată, prin prisma a 5 colecții diferite: Cirrus, Complexity, Integrity2, Pinstripe și Stratus. Orice încăpere capătă nuanțe unice și încântă toate privirile prin intermediul acestor colecții marca Forbo.

Marmoleum modular

Acesta este un produs revoluționar marca Forbo. Practic, marmoleum se referă la linoleum 100% natural, realizat din materiale reciclabile și regenerabile, rezistent la trafic intens și cu proprietăți tehnice impresionante.

La toate acestea, adaugă și faptul că poate fi modular – alcătuit dintr-o serie de plăci pe care tu le poți aranja cum vrei tu! Este un produs original marca Forbo, disponibil în 61 de combinații de culori diferite și design-uri variate.

Este o pardoseală jucăușă, care îți te ajută să dai frâu liber creativității și să fii ca un adevărat artist în momentul în care o montezi.

Marmoleum modular marca Forbo e disponibil în patru colecții:

  • Shade (nuanțe de gri, alb și negru)
  • Colour (pasteluri și culori vibrante)
  • Lines (modele liniare)
  • Marble (modele inspirate de marmură)

Pardoseli modulare Allura

Provenită tot din atelierele creative de la Forbo, covorul PVC Allura LVT este compus dintr-o serie de plăci cu aspect realist de piatră, ceramică și lemn.

LVT provine de la „Luxury Vinyl Tiles”, ceea ce înseamnă „plăci din vinil de lux”. Astfel, acest covor placat prezintă toate avantajele unui vinil rezistent și durabil, precum: senzația caldă la atingere, absorbanța fonică, rezistență și durabilitate, instalare și întreținere ușoară.

În plus, la fel ca și alte pardoseli modulare, Allura LVT este alcătuită tot din materiale 100% reciclabile, folosind energie verde.

Allura LVT este disponibilă în patru colecții diferite:

  • Wood (care imită lemnul)
  • Abstract (design-uri unice care ies în evidență)
  • Stone (care imită piatra)
  • Strips (dungi combinate ale colecțiilor anterioare, în 12 culori diferite)

Pardoseli modulare Novilon LVT

Novilon LVT Forbo

O altă pardoseală deosebită marca Forbo o reprezintă Novilon LVT, care pune accentul pe flexiblitate, stil modern și abstract, al cărui designer este chiar beneficiarul. La fel ca în cazul Allura, pardoseala Novilon poate imita perfect lemnul și piatra, pentru a oferi un decor natural și autentic, mat la atingere.

Posibilitățile de combinare ale acestei pardoseli sunt nenumărate, motiv pentru care nu există mai multe colecții care să o alcătuiască. Pur și simplu, utilizatorul va decide în ce formă și model va plasa plăcile LVT.

Mochetă modulară Tretford Interland

Mocheta modulară Interland de la Tretford este realizată din 80% păr de capră de Cașmir și 20% lână. Acest lucru o transformă într-o mochetă reciclabilă, naturală, robustă și durabilă în timp.

Datorită compoziției sale, necesită întreținere rară și redusă și este un simbol al sănătății și bunăstării. În plus, ea îmbunătățește climatul camerei datorită reducerii eficiente a prafului fin în aerul din interior. Este disponibilă într-o gamă variată de culori, pentru toate gusturile.

Related Posts

Meniu