Amenajări, design interior spații HoReCa. Amenajare hoteluri și restaurante, săli de evenimente, cafenele, cluburi sau cazinouri

Continuăm prezentarea proiectelor de amenajare interioară în domeniul HoReCa, realizate de către echipa DACCA Group Trade, din Cluj Napoca.

În portofoliul nostru, am adunat de-a lungul timpului proiecte de amenajare interioară variate în domeniul ospitalității și petrecerii timpului liber, precum hoteluri și restaurante, săli de evenimente, cafenele, cluburi sau cazinouri.

Amenajare Hotel Akantus, Ramada, 4*, proiect DACCA, 2010

Designul interior, confortul, funcționalitatea și durabilitatea sunt în egală măsură importante, fie că vorbim de amenajrea unei camere de cazare în hotel, de restaurant sau spațiu pentru servirea micului dejun sau chiar de recepție sau scări.

Amenajare Hunguest Fenyo Hotel 3*, proiect DACCA, 2014

Pardoselile pentru amenajarea zonei de restaurant trebuie să fie durabile și ușor de curățat. Există variate soluții pentru amenajarea unui restaurant, în privința pardoselilor și a pereților. Pentru pardoseli, recomandăm mocheta personalizată, parchetul masiv, dalele din PVC sau vinil (LVT) și pardoseala inovatoare Flotex.

Flotexul îmbină rezistența covorului din vinil şi confortul mochetei, creând o pardoseală unică, extrem de potrivită pentru o sală de evenimente, un restaurant sau o cafenea ori un casino. Pardoseala LVT se întreține foarte ușor, este rezistentă la uzură, este antifonică și rezistentă la volum mare de trafic.

Amenajare Chelsea English Bistro, proiect DACCA, 2017

Alte proiecte de amenajare interioară HoReCa, vă prezentăm în articolul: Amenajare hotel, design interior pentru spații HoReCa.

Related Posts

Meniu