fbpx

Amenajare spațiu de joacă şi petreceri pentru copii – concept, proiectare și implementare

Sala Magic din Cluj Napoca se pregăteşte să-şi primească oaspeţii mici şi mari!

Vă prezentăm în câteva imagini, lucrările în curs la amenajare a unui spaţiu de joacă şi petreceri pentru copii, cu zonă de relaxare pentru cei mari, în Cluj Napoca. Spațiul este unul generos și luminos, cu loc de joacă pentru cei mici, dar și cu un spațiu cu bar și loc pentru evenimente speciale, aniversări și petreceri pentru cei mari.

Un proiect de amenajare și design interior – marca DACCA

Conceptul de design interior, realizarea proiectului de amenajare interioară pentru pardoseli, pereți, iluminat și mobilier, cât și implementarea sunt realizate în totalitate de echipa DACCA Group Trade.

Am optat pentru pardoseli moderne de foarte bună calitate și placări pereți de tip LVT, marca Allura și Mflor. Pentru pereţi am folosit placări LVT de tip lambriuri.

Pardoseala LVT (Luxury Vinyl Tiles) este o alternativă modernă la tipurile clasice de pardoseală, gresie sau parchet, ce are ca materie prima vinilul. Pardoseala LVT este apreciată pentru textura moale şi durabilitate, dar şi pentru varietatea de modele şi culori sau pentru aspectul natural al modelelor ce imită lemnul sau al piatra. De asemenea, pardoselile LVT sunt foarte uşor de întreţinut, cu un mop plat.

Scena pentru spectacole este realizată cu materiale marca Lidner şi este placată cu LVT-uri tip Allura Forbo.

Am folosit tapet personalizat pentru zonele de recepţie, lobby, bar şi baie.

Pentru amenajarea băilor am folosit pardoseli din pvc antiderapant Surestep Forbo, un material special pentru spatii ude, ce previne alunecarea.

 

Revenim cu imagini noi, imediat ce finalizăm lucrările.

Related Posts

Meniu