Amenajare Casă de Avocatură – proiect DACCA Group

Mochetă Fletco, produsă în Danemarca, pentru amenajări interioare durabile și confortabile

Pentru amenajarea Casei de Avocatură Lapușan&Partners din Cluj Napoca, am ales să folosim mochetă pentru trafic intens, structurată, colecția Mirage și mochetă țesută compactă, colecția Space, marca Fletco Danemarca. De asemenea, pentru recepție am folosit pardoseală Flotex, colecția Metro.

Mocheta Fletco, produsă în Danemarca, este destinată atât amenajării de imobile rezidențiale, cât și spațiilor comerciale sau amenajării interioare a spațiilor de birouri.

Materialele, designul și proprietățile fiecărui tip de mochetă sunt adaptate la tipul de spațiu interior și utilizării acestuia. Fletco oferă în jur de 30 de calități în gama standard de mochetă, fiecare dintre acestea fiind fabricată în diferite culori și nuanțe – de la 5 până la 50 de variante cromatice.

Pe lângă gama standard, Fletco produce și colecții speciale de mochetă ce au proprietăți deosebite, oferind astfel până la 10 tipuri de mochetă cu calități superioare. Mocheta Fletco este produsă din poliamidă si polipropilenă, fiind disponibilă în role cu lățimi de 4m și 5m.

Până în 1975 compania Fletco a produs mochetă și covoare aproape exclusiv pentru piața daneză, însă acum este recunoscută și apreciată în toate țările europene pentru calitatea produselor sale. Cea mai mare parte a produselor exportate, în jur de 75%, ajunge în țări precum Germania, Norvegia, Suedia, Elveția, Austria, Anglia și Olanda.

Proiect de amenajare Casă de Avocatură – tapet pesonalizat

Pentru pereți, echipa de designeri DACCA Group a ales un tapet personalizat care oferă o notă de profesionalism și intimitate, în același timp, întregului spațiu, un tapet de foarte bună calitate, durabil și ușor de întreținut.

Printre proiectele de amenajări interioare cu mochetă Fletco și pardoseli personalizate din vinil, vă prezentăm și birourile Puratos din Cluj-Napoca și Impact Hub.

De asemenea, despre avantajele tapetului personalizat – o soluție modernă și accesibilă pentru amenajarea interioară, găsiți informații în articolul din blogul nostru “De ce să alegi tapet personalizat“.

Related Posts

Meniu