fbpx

Mochetă Lano, colecția inovatoare SmartStrand Forever Clean cu tehnologia Nanoloc

Mocheta conferă caldură și confort unei încăperi, mai mult decât orice altă pardoseală, iar mocheta Lano este una dintre cele mai apreciate pentru calitățile ei, de către specialiștii în amenajare și design interior.

Colecția de mochetă Lano SmartStrand Forever Clean are un aspect deosebit de plăcut, este extrem de confortabilă, moale și plăcută la atingere. Realizată cu nanotehnologia avansată Nanoloc, SmartStrand Forever Clean este singura mochetă cu rezistență la pete, încorporată în miezul fibrei.

Astfel, mocheta SmartStrand Forever Clean dispune de protecție permanentă împotriva murdăriei, spre deosebire de alte tipuri de mochetă, realizate cu tehnologii ce oferă protecție temporară. Mocheta SmartStrand Forever Clean se curăță mai repede, mai bine și mai ușor decât oricare alt tip de mochetă.

Green SmartStrand Forever Clean este o mochetă prietenoasă cu mediul, produsă dintr-o fibră ecologică realizată din materiale organice regenerabile, pe baza de plante, ceea ce permite reducerea consumului de energie în procesul de fabricație. Colecția Smartstrand Forever Clean este realizată în Belgia de Lano Carpets, în conformitate cu cele mai stricte cerințe de calitate și în conformitate cu standardele de control ISO/ Green adecvate.

Mocheta Lano este recomandată pentru amenjarea de spații unde avem nevoie de confort și eleganță, de o atmosferă primitoare, dar și de calitate. Varietatea de culori, textura delicată și rezistența la trafic ridicat și la murdărie, sunt câteva dintre atuurile care recomandă mocheta SmartStrand Lano pentru amenajarea spații lor office, săli de meeting sau evenimente speciale, dar și pentru amenajarea unui living într-o locuință.

La fel de importantă este și alegerea pardoselii pentru un spațiu din zona ospitalității, să ținem cont atât de aspectul estetic, cât și de latura practică. Pardoselile trebuie să fie, în același timp, rezistente și ușor de întreținut, dând posibilitatea menținerii igienei și a păstrării aspectului impecabil de-a lungul timpului. Citește pe blogul nostru despre „Amenajarea spațiilor HoReCa: o provocare și o oportunitate pentru designeri„!

Și pentru că, succesul evenimentelor, fie că vorbim despre nunți, botezuri sau evenimente corporate – așa cum sunt conferințele sau workshop-urile – depinde în mare măsură și de amenajarea sălii de evenimente în care se desfășoară, vă invităm să citiți recomandările noastre despre “Cum amenajăm o sală de evenimente și conferințe?”, pe blogul DACCA.

Related Posts

Meniu