Amenajare hotel, design interior pentru spații HoReCa

Confortul, designul și funcționalitatea sunt principalele aspecte de care ținem seamă în amenajarea interioară a unui hotel, fie că vorbim de amenjarea camerelor de cazare, de sala de evenimente festive sau de amenajarea restaurantului.

Pentru amenajarea camerelor de hotel, recomandăm pardoseli rezistente la volum de trafic ridicat și la murdărire, ignifugate, antialergice și cu o bună absorbanță fonică. Foarte potrivită pentru o cameră de hotel confortabilă și primitoare este o mochetă de calitate, cu design personalizat, ușor de curățat și de întreținut pe termen lung.

Amenajare sală Hotel Metaphor 5*, Cluj Napoca

.

Amenajare Hotel Boutique Casa Alba 4*, Cluj Napoca

.

Amenajare Hotel Victoria 3*, Cluj Napoca

Design și amenajare interioară hotelieră DACCA Group

Pentru fiecare proiect de amenajare interioară hotelieră propunem variate tipuri de pardoseli, de la parchet din lemn masiv sau stratificat, covoare și mochetă rezistentă la trafic intens, până la pardoseli țesute din vinil sau PVC, linoleum natural.

Avem experiență în amenajări hoteliere și propunem soluții personalizate pentru toate tipurile de spații din domeniul HoReCa, precum recepție, amenjare camere de cazare, săli de conferințe și evenimente, pentru restaurant și zona de servire mic-dejun dar și amenajarea spațiilor tehnice, precum bucătării sau pentru depozitare.

Related Posts

Meniu