fbpx

Cube Design: designul desăvârșit al mobilierului office, în stil scandinav

O afacere de familie înființată în 1981 și axată încă de la început pe calitate și inovație, Cube Design s-a impus în lumea producătorilor de mobilier prin funcționalitatea și designul desăvârșit al produselor sale.

Fie că vorbim despre birouri sau scaune de birou, mese pentru sălile de conferințe și ședințe sau pentru cafeteria companiei, mobilierul office Cube Design se remarcă prin simplitatea și eleganța tipic scandinavă. Se adaugă funcționalitatea și calitatea ireproșabilă a fiecărui produs în parte. Mobilierul Cube Design se integrează cu ușurință în spațiile office moderne, pline de personalitate din întreaga lume, impresionând prin simplitate, dar și prin calitate și confort pentru utilizator.

În ultimii ani, Cube Design a propus clienților săi din ce în ce mai multe produse inovative, destinate mediului office contemporan, care evoluează constant. Pătrunderea tehnologiei a determinat o schimbare inclusiv în modul în care oamenii muncesc – spațiile de lucru fiind din ce în ce mai des mai relaxate, dar și mai mari, permițând colaborarea.

Urmărind aceste tendințe, câteva produse noi, inovative, și-au făcut apariția în oferta Cube Design.

Birouri Cube Design

Regăsim această zonă câteva dintre cele mai populare produse ale brandului danez, recunoscute pentru simplitatea designului, dar și pentru funcționalitatea fiecareia dintre ele.

Un spațiu de lucru Cube Design va fi nu doar confortabil pentru utilizator, ci va adăuga o notă contemporană amenajării unui birou modern. Patru variante de birouri oferă Cube Design: Flow, RAW, Quadro și RAW Bench.

Biroul sit-stand Quadro

Funcționalitatea și simplitatea designului sunt atributele comune ale produselor Cube Design. Biroul sit-stand Quadro nu face excepție. Are un design modern, elegant, și este proiectat pentru a fi foarte confortabil pentru utilizator.

Biroul nu doar că are o înălțime reglabilă, ce permite utilizatorului să îl folosească atât de pe scaun, cât și din picioare. Materialele din care este alcătuit sunt de o calitate ireproșabilă, rezultatul fiind un birou stabil, rezistent și silențios. Datorită designului și materialelor folosite, biroul este foarte stabil, iar vibrația – minimă, un aspect foarte important pentru mulți dintre utilizatori.

Scaune pentru cantine și săli de conferințe

Scaunul Vesper

Cu un aspect elegant, scaunul Vesper a fost gândit și el pentru a fi o piesă de mobilier rezistentă și funcțională. Este disponibil în mai multe culori, poate fi stivuit și utilizat în exterior.

O piesă de mobilier realizată din polipropilenă din fibră de sticlă și metal, foarte durabilă, ușor de curățat și disponibilă în varianta cu spătar înalt sau jos, pentru birou sau de bar. Versper este scaunul perfect pentru săli de conferințe, cafenele, cantine, dar și ca scaun de birou.

Spații de depozitare Office

Sunt moderne și practice, au un design desăvârșit, simplu și elegant și vor fi mereu apreciate de utilizatorii lor pentru calitatea materialelor sau rezistenta lor. Spațiile de depozitare office de la Cube Design!

Alege, de exemplu, varianta Quadro – cu biblioteci, dulapuri, dulapuri cu uși glisante, dulapuri cu sertar, dulapuri mobile și stații de reciclare. Fiecare dintre produsele acestei serii poate fi utilizată și ca separator de încăpere, fiind disponibil în varianta laminată sau furniruită.

Mese pentru săli de ședințe

Mesele destinate sălilor de conferințe sau de ședințe trebuie să îndeplinească o serie criterii cu privire la aspect, dar și la gradul de confort oferit utilizatorilor, flexibilitate si durabilitate. Mesele Cube Design le îndeplinesc cu siguranță, venind și cu câteva beneficii în plus pentru utilizatori. Mese de conferințe reglabile, care se adaptează numărului de participanți, dar și mese de conferințe cu înălțimea ajustabilă, toate disponibile în mai multe culori sau materiale.

Amigo conference table și Quadro conference table, acompaniate de scaunul S10,
pentru o sală de meeting ideală

Masa de conferințe Spider de la Cube Design

Foarte stabilă și cu un design impecabil, masa Spider este o soluție excelentă pentru sălile de ședințe sau de conferințe. Masa este disponibilă pe trei înălțimi diferite (720 mm, 900 mm și 1035 mm), în mai multe tipuri de materiale, dimensiuni și culori.

Mese pentru cantine și cafenele

Din ce în ce mai multe organizații adoptă și în România ideea unei cantine sau chiar a unei cafeterii, un spațiu în care angajații se pot relaxa pe timpul pauzelor. Amenajarea acestor spații este și ea o provocare: avem nevoie de un mobilier elegant și modern, care să creeze un spațiu mai puțin formal într-un mediu corporate.

Mesele pentru cantine și cafenele Cube Design iau în considerare aceste cerințe. Sunt produse cu calitatea pentru care este recunoscut brandul danez, customizabile în funcție de preferințe. Mese rotunde sau dreptunghiulare, mai mari sau mai mici, cu un aspect simplu și elegant, disponibile în mai multe materiale și culori. Se potrivesc perfect cu scaunele pentru aceste spații oferite de Cube Design și nu numai!

Mobilier de recepție

Mobilierul de recepție are o contribuție importantă la crearea unei prime impresii pozitive asupra încăperii în care intrăm. Acesta trebuie să fie o combinație între aspectul elegant și funcționalitate, iar mobilierul ce poartă semnătura Cube Design are cu siguranță aceste caracteristici.

Mobilierul de recepție de la Cube Design propune o serie de birouri pentru recepții de o eleganță aparte, datorată simplității lor, dar și designului ingenios. Acestea sunt completate de o serie de unități de depozitare, ce pot combinate cu birourile sau utilizate separat, în funcție de preferințe. Totul într-o manieră simplă și prietenoasă, denotând eleganță și bun gust.

Ai putea alege mobilierul office Cube Design pentru aspectul aparte, simplu și în același timp elegant, ce aduce o notă fresh, contemporană, încăperii în care este instalat. L-ai putea alege pentru că este recunoscut pentru calitatea sa și pentru modul în care fiecare detaliu este gândit pentru a oferi un confort deosebit utilizatorilor.

Pentru calitatea deosebită a fiecăruia dintre produsele ce părăsesc poarta fabricii din Hammel, Danemarca, după un control riguros, cu încredere că își vor păstra aspectul de înaltă clasă după ani mulți de utilizare. Ne place să credem că toate acestea atuuri te vor ajuta să optezi pentru Cube Design, un brand danez recunoscut pentru calitatea și designul desăvârșit al produselor sale.

Dacă dorești să afli mai mute despre mobilierul office Cube Design și modul în care poate fi integrat într-o amenajare modernă cu ajutorul echipei DACCA, te invităm să ne contactezi. Avem o echipă prietenoasă, care te va ajuta să alegi cele mai bune soluții de amenajare pentru spațiul tău de birouri sau pentru sala de ședințe a companiei în care activezi, adaptate cerințelor și bugetului de care dispui.

Citește pe blogul DACCA: Cum amenajăm o sală de evenimente și conferințe?

Related Posts

Meniu