fbpx

5 modele de Marmoleum care te vor cuceri

Marmoleumul impresionează în general prin calitățile sale tehnice: durabilitatea, rezistența și proprietăți precum faptul că este antibacterian, antistatic și rezistent la trafic intens. Dacă iei în considerare că este totodată un linoleum 100% natural, șansele sunt să fii impresionat de această pardoseală revoluționară.

Însă trebuie să știi că, deși calitățile tehnice reprezintă atuuri indiscutabile, Marmoleumul impresionează și prin design și prin posibilitățile pe care le oferă din punct de vedere vizual. Ca să îți demonstrăm acest lucru, am selecționat 5 modele de marmoleum care pe noi ne-au cucerit și care te vor cuceri și pe tine:

#Marmoleum Meets Mendini

Acest tip de marmoleum impresionează prezintă modele create de arhitectul italian Alessandro Mendini. Cele 6 modele realizate de acesta sunt disponibile în diferite palete de culori și sunt create cu ajutorul tehnologiei Aquajet, care permite imprimarea celor mai detaliate și complexe modele.

#Marmoleum Modular

Marmoleumul modular este prezent în 4 colecții care permit realizarea unor design-uri impresionante din dale de marmoleum: Marble, Colour, Shade și Lines. Un model impresionant de marmoleum, din colecția Marbled, care imită aspectul marmurei, fiind astfel un înlocuitor rezistent și potrivit pentru marmura naturală. Poți aduce aspectul clasic și finisat al marmurei în orice spațiu folosind linoleum cu design marble.

#Marmoleum Marbled

Frumusețea Marmoleumului este că îți permite să creezi spații unice din punct de vedere vizual, care să se potrivească cu specificul și conceptul spațiului. Cu ajutorul Marmoleum Marbled poți să creezi designuri impresionante, mai ales că există 59 de culori disponibile în această gamă, de la neutre la culori vibrante.

#Marmoleum Textura

Marmoleumul Textura îți permite să experimentezi cu dimensiuna pentru a obține spații impresionante. Există două posibilități de gravare a acestui tip de Marmoleum: Flow și Driftwood, care pot aduce un spațiu la viață.

#Marmoleum Striato

O colecție de marmoleum cu un aer retro dar totuși modern, ideală pentru spații mari și înalte, pentru că oferă un plus de dimensiune, datorită design-ului linear. Aceste modele de marmoleum sunt disponibile în 18 culori, începând cu cele neutre, inspirate de aspectul lemnului și continuând cu cele reci, inspirate de culorile pietrei.

Marmoleumul îndeplinește toate criteriile pentru a fi folosit în amenajarea diferitelor tipuri de spații precum: spitale, clinici, grădinițe, spații rezidențiale, centre de îngrijire, spații de retail, săli de sport. Pentru fiecare dintre aceste spații există un design potrivit!

Acestea sunt doar câteva dintre posibilitățile de modele de marmoleum. Noi apreciem acest tip de pardoseală pentru versatilitatea și rezistența sa dar și pentru posibilitățile infinite de design pe care le oferă.

Related Posts

Meniu