fbpx

Modele marmoleum.Tipuri de linoleum natural Forbo

Astăzi am decis să discutăm despre linoleum Forbo, cunoscut sub numele de Marmoleum. Acest tip de linoleum este natural, ceea ce nu îi oferă doar rezistență, ci și durabilitate și proprietăți ecologice.

Din categoria produselor linoleum Forbo fac parte peste 300 de culori diferite, mai mult de 12 design-uri diferite, disponibile atât în plăci mari, cât și în plăci mici care pot fi montate după preferințele utilizatorului (linoleum modular).

#1 Marmoleum Linear. Spațiile sunt definite cu acest tip de Marmoleum, disponibil prin intermediul colecției Striato în 3 game diferite: Textura, Original și Colour. Fiecare tip are propria sa geometrie, propriile culori și aduce cu sine beneficii pe care nicio altă pardoseală nu o mai poate aduce.

#2 Marmoleum Marbled. Una din cele mai colorate game, Marmoleum Marbled e disponibil în peste 90 de culori diferite, combinând diferite modele care imită marmura. Colecțiile acestui tip de linoleum Forbo sunt Real, Fresco și Vivace.

#3 Marmoleum Texturat (Patterned). Nuanțele negre, albe și gri se îmbină subtil într-un model de marmoleum unicat, fiind o fundație solidă pentru design-uri interioare deosebite. E disponibil în două colecții: Graphic și Piano.

#4 Marmoleum Solid. Îmbină nuanțe de culoare și subtilitate într-un mod plăcut, cu referințe la modelele clasice de linoleum cu design simplu. E disponibil în colecțiile Concrete, Walton Uni și Walton Cirrus.

#5 Marmoleum Modular. Una din cele mai vândute pardoseli modulare, marmoleum modular îmbină perfect peste 60 de culori și design-uri diferite în 6 dimensiuni diferite de plăci. Astfel, beneficiarul se poate bucura de inspirație nelimitată când vine vorba de „construirea” pardoselii folosind plăcile de Marmoleum modular.

#6 Marmoleum Signature. Un alt tip de pardoseală modulară, Marmoleum Signature își lasă cu adevărat amprenta în spațiul tău. Acesta adaugă trăsături unice, poddelelor tale, având 4 design-uri moderne, tematice.

#7 Marmoleum Click. Acest tip de marmoleum este, la rândul său, tot o pardoseală modulară. Se poate instala într-un mod distractiv, creativ și ușor. Plăcile sunt disponibile în 3 dimensiuni diferite, având 23 de culori la dispoziție de unde poți alege.

#8 Touch. Simte diferența cu acest tip de marmoleum inovativ de la Forbo! Suprafața are o textură specială, oferind o experiență tactilă plăcută și naturală.

Related Posts

Meniu