fbpx

Linoleum natural – pardoseala pentru sali de sport

Când trebuie să alegi pardoseala pentru amenajarea unei sali de sport, te poți afla în fața unei decizii dificile, mai ales din cauza faptului că ai de luat în considerare mai multe calități pe care acea pardoseală trebuie să le îndeplinească.

De ce trebuie să ții cont când alegi pardoseala pentru sala de sport

Pardoseala unei săli de sport trebuie să fie atât durabilă cât și ușor de întreținut, având în vedere că trebuie să suporte activitate intensă și trebuie să fie curățată cu produse care să nu deranjeze prin mirosul lor puternic.

Tocmai din aceste motive, este important ca pardoseala unei săli de sport să fie realizată din materiale naturale, cât mai ușor de întreținut și cât mai rezistente. Totodată,o pardoseală sală de sport trebuie să fie elastică, să reziste la impact și forța de frecare, să nu se deformeze cu ușurință.

De ce să alegi Marmoleum Sport

Marmoleum Sport este un linoleum natural, produs de Forbo, care îndeplinește toate condițiile unui pardoseli de sală de sport de calitate. Acesta aparține categoriei de pardoseli sportive elastice și respectă normele europene de calitate. În plus, o pardoseală din Marmoleum Sport reduce riscul de accidentări.

Care sunt atributele acestui tip de linoleum?

  • Flexibilitate și elasticitate
  • Extrem de durabil, suportă greutați mari
  • Sistem anti-alunecare, cald la atingere
  • Nu poate fi ars de țigări, nu scârțâie, ușor de întreținut și curățat
  • Design unic, îmbinări de diferite culori, care nu sunt ușor observabile, este disponibil în 12 culori
  • Disponibil în grosimi de 3,2 mm și 4 mm
  • Realizat din materiale naturale, bacteriostatic

Marmoleum Sport poate fi folosit pentru două tipuri de pardoseli sport:

Pardoseală de tip A, cu zonă elastică( area elastic)

Marmoleum Sport este ideal pentru pardoseli cu zonă elastică. Aceste tipuri de pardoseli minimizează riscul de accidentări datorită faptului că extinde forța unui impact pe o suprafață mai mare. Este o pardoseală ideală și sănătoasă pentru orice sport de interior -de la săli de sport profesionale până la săli pentru sporturi recreaționale (fitness, aerobic, etc.)

Pardoseală de tip P, cu punct elastic (point elastic)

Marmoleum Sport poate fi folosit și pentru a realiza pardoseli cu punct elastic. În combinație cu un underlay de cauciuc, se formează o pardoseală de Marmoleum Sport Elastic, care reduce șocurile la punctul de impact. Acest tip de pardoseală este ideală pentru locurile de joacă ale copiilor și a sporturilor de impact redus.

În consecință, pardoseala pentru o sală de sport trebuie să fie de calitate, să reziste în timp și la uzură dar totodată să fie ușor de întreținut și curățat. Mai mult decât atât, o pardoseală pentru sala de sport trebuie să fie elastică și flexibilă, să suporte traficul intens și să suporte greutăți mari. Marmoleum Sport îndeplinește cu succes toate aceste condiții și, în plus, designul său unic contribuie la crearea unui spațiu personalizat. Ca atare, este o alegere potrivită de pardoseala sala de sport!

Related Posts

Meniu