Pardoseli pentru amenajarea de spaţii comerciale

Pentru amenajarea de spaţii comerciale, vă propunem două soluții total diferite însă la fel de potrivite pentru acest tip de spațiu:

1. Surestep Forbo. Pardoseala Surestep din PVC pune accentul pe siguranța la mers, un aspect deosebit de important pentru confortul clienților și al angajaților. Colecțiile Original, Star și Stone se diferențiază prin design și culori însă păstrează cele 3 caracteristici de bază ale pardoselii Surestep: siguranță, design, încredere.

Proprietățile antiderapante rezultă din utilizarea cristalelor ”Sure Crystals”, care diminuează considerabil șansele de alunecare. Pardoseala este ușor de instalat, fiind realizată în role care se lipesc la instalare pe stratul suport.

La capitolul aspect vizual, pardoseala Surestep nu dezamăgește. Sunt disponibile atât culori neutre dar și vibrante care permit realizarea unor pardoseli hypermarket impresionante la nivel vizual.

2. MflorInterlock. O pardoseală inovativă, cu aspect ceramic ce se comportă precum o pardoseală din pvc, mFlorinterlock poate fi alegerea perfectă când vine vorba de pardoseli hypermarket. Datorită combinației reușite între dimensionarea generoasă a dalelor și design fotorealist, această pardoseală este considerată de mulți specialiști drept o opțiune viabilă.

Mflorinterlock este o pardoseală din dale, care se instalează flotant, nefiind nevoie de adeziv. Dalele se interconectează, formând o pardoseală fără rosturi. Poate fi instalată chiar și în cazul în care stratul suport este imperfect, cu denivelări și instalarea este rapidă. Dacă timpul de execuție este esențial în proiectul tău, Mflorinterlock este alegerea ideală.

Este o pardoseală durabilă, rezistentă la greutate și trafic intens, care poate fi curățată mecanizat. În plus, izolează termic și fonic și poate fi reciclată (dalele pot fi transformate în noi pardoseli de nenumărate ori). Există și opțiunea de pardoseală antiderapantă iar la nivel vizual, nuanțele disponbile, deși limitate, permit realizarea unei pardoseli cu aspect impecabil.

Indiferent de preferinţe, atunci când avem nevoie de pardoseli pentru spaţii comerciale, este important să ţinem seamă de traficul intens, nevoia unei pardoseli antiderapante dar și modul de întreținere specific.

Related Posts

Meniu