Pardoseli ce asigură cea mai bună absorbanţă fonică

Anumite spații impun condiții de liniște care trebuie respectate. Acestea sunt spații din domeniul sănătății și wellness-ului, școlile, clădirile de birouri sau bibliotecile, unde oamenii au nevoie de un mediu liniștit, care să nu le cauzeze disconfort. Există câteva tipuri de pardoseli care oferă acest beneficiu.

Spații liniștite cu pardoseli cu absorbanţă fonică

1. Linoleum acustic. O colecție de Marmoleum realizată special pentru spații în care este necesară absorbanţa fonică. Un strat izolant este atașat linoleumului, astfel încât să se obțină o reducere a sunetului de impact de până la 17 dB. Există 43 de modele de design, așadar dacă optezi pentru această soluție, ai și o gamă variată de modele, astfel încât pardoseala să fie potrivită cromatic și tematic.

2. PVC sau vinil acustic. 

Pardoseala Sarlon acustic de la Forbo a fost dezvoltată pentru a reduce vizibil zgomotele din spațiile cu trafic intens. În funcție de capacitatea de absorbție fonică, există trei tipuri de Sarlon acustic: 15 dB, 17 dB, 19 dB.

Sarlon Sparkling. Un covor din vinil cu absorbanţă fonică sporită dar și cu rezistență deosebită la poansonare, Sarlon Sparkling este o pardoseală durabilă. Aceasta este tratată cu BACTERI’PROTECT, un tratament pe bază de ioni de argint ce îi conferă proprietăți antibacteriene și antifungice, eliminând 99% din bacterii în 24 de ore. Așadar, este soluția optimă pentru spații de tipul celor medicale.

Eternal Decibel. O colecție inspirată de culorile naturii, aceasta aduce în prim plan diferite nuanțe de lemn natural, fiind o soluție perfectă pentru spațiile în care se dorește un aspect natural dar și absorbanţă fonică. Cu ajutorul Eternal Decibel, nivelul de zgomot este redus cu până la 17 dB.

Allura Flex Decibel. O colecție care păstrează caracteristicile pardoselii din vinil LVT Allura, cu beneficiul adăugat al absorbanței fonice de până la 19 dB. Pardoseala Allura redă culorile și aspectul realist al lemnului, ceramicii sau pietrei naturale, fiind perfectă pentru spațiile în care se urmărește un aspect natural.

Echipa noastră de specialiști vă ajută să alegeți pardoseala potrivită pentru amenajarea unui bar sau a unei cafenele și vă asigură montajul acesteia.

Related Posts

Meniu