Idei de amenajări interioare cu pardoseli decorative

Dacă vrei ca atunci când predai un proiect reacțiile să fie ”WOW” ai nevoie de puțină inspirație ca să alegi fiecare detaliu, începând cu pardoseala și continuând cu pereții și alte detalii decorative. Un spațiu prinde viață atunci când folosești pardoseli decorative, sau altfel spus, pardoseli care impresionează și din punct de vedere al designului, nu numai din punct de vedere tehnic.

Din fericire pentru tine, există astfel de pardoseli decorative pe care le poți alege pentru a transforma un spațiu din banal în extraordinar, iar noi am ales câteva modele care te pot inspira pentru actualul sau următorul proiect de amenajare.

Pardoseli decorative şi idei de amenajări interioare pentru un efect deosebit

Pardoseli decorative Forbo – Colecția Hemingway

Această colecție de pardoseli decorative s-a născut din colaborarea Forbo cu HemingwayDesign și este un experiment jucăuș cu forme și imprimeuri , care pune accentul pe ideea că o pardoseală este o ”pânză” perfectă pentru artă grafică.

Este potrivită pentru spații diverse iar designul poate fi imprimat pe diferite tipuri de pardoseală precum mochetă, Marmoleum, PVC sau Flotex, ca atare nu renunți nici la beneficiile tehnice dorite în favoarea unui design impresionant.

Pardoseli decorative – colecția Marmoleum meets Mendini

O altă colaborare realizată de Forbo este cea cu arhitectul italian Alessandro Mendini, care a dat naștere la 6 modele de marmoleum, realizate cu ajutorul tehnologiei Aquajet, ce permite reproducerea celor mai complexe designuri.

Pardoseli decorative – colecția Bolon by Missoni

O colaborare între Bolon și un designer italian nu putea să ducă decât la o colecție memorabilă, care transformă orice spațiu într-un spațiu de neuitat. Este colorată bogat, extrem de versatilă iar pvc-ul împletit este realizat din țesături inovative. Missoni își pune amprenta cu ajutorul imprimeurilor caracteristice, precum cel în zig-zag și creează pardoseli inconfundabile.

Pardoseli decorative – colecția Flotex Sottsass

Această colecție de la Flotex a apărut în urma colaborării dintre Forbo și studioul de design Sottsass Associati și se remarcă prin elemente precum: forme aparent aleatorii, iregularitate, efecte optice. Colecția Sottsass este cu siguranță o colecție care fură toate privirile și oferă spațiului un aer jovial și interesant.

Așadar, dacă îți dorești ca rezultatul muncii tale să fie impresionant și din punct de vedere vizual, poți apela cu încredere la pardoseli decorative. Alegi pardoseala care îți oferă avantajele tehnice necesare specificațiilor spațiului și designul potrivit, pentru un interior deosebit.

Related Posts

Meniu