Amenajare zonă de intrare clădiri office – ștergătoare profesionale

Amenajare zonă de intrare – ștergătoare profesionale pentru clădiri de birouri, sedii administrative

Zona de intrare sau zona ștergătoarelor este primul spațiu al unui imobil, cu care intrăm în contact. Este important ca acesta să fie estetic, eventual personalizat cu însemnele instituției în care urmează să intrăm și să fie unul practic, în sensul funcționalității și al durabilității.

Fie că vorbim de clădiri de birouri private sau sedii ale instituțiilor publice, de școli și licee sau universități ori centre culturale, recomandăm ca zonele de intrare, din orice spațiu public să fie amenajate cu ștergătoare profesionale de exterior și de interior, gândite să funcționeze ca un sistem.

Sistemul de ștergătoare profesionale oprește mizeria să pătrundă în interiorul clădirii, iar spațiile interioare se mențin astfel, curate mai mult timp; pardoselile interioare sunt mult mai puțin expuse uzurii premature, iar costurile de curățare și de întreținere a spațiilor interioare se reduc semnificativ.

DACCA Group Trade vă recomandă sistemele de ștergătoare pentru exterior și ștergătoare de interior, dimensionate în funcție de traficul zilnic de persoane. Colecțiile noastre de ștergătoare profesionale sunt disponibile în formă de role, dale, pe dimensiuni standard sau la comandă.

DACCA Group Trade are în portofoliul său proiecte de amenajare și design interior realizate pentru clădiri de birouri, sedii de firme sau instituții publice, astfel că dispunem de expertiza necesară în acest domeniu pentru a vă oferi soluția completă de amenajare.

Related Posts

Meniu