fbpx

Pardoseli tesute din vinil, clasa de trafic 32 comercial mediu. Catalog Bolon 2017

Colecțiile de pardoseli țesute din vinil din catalogul 2017 de la Bolon sunt apreciate pentru calitățile deosebite, obținute prin tehnologii de ultimă oră, prin grija pentru mediu și modelele ce pot fi integrate cu ușurință în diferite tipuri de interioare.

Aceste colecții de pardoseli țesute din vinil au clasa de rezistență la trafic 32 – comercial mediu și nu conțin ftalați, au certificate de mediu și o garanție a calității de 10 ani.

Colecția de pardoseli Bolon Flow este prima colecție de pardoseli țesute din vinil realizată din materiale reciclate în proporție de 33%. Textura moale, culorile pastelate și inserțiile strălucitoare transparente în țesătură sunt atuuri care oferă întregului interior strălucire și prospețime.

Colecția Ethnic este unică prin lumina naturală oferită de culorile inspirate din natură, designul ce imită elemente naturale precum piatra sau pământul, în alăturări îndrăznețe dar armonioase, cu străluciri metalice, specifice culturii nordice. Disponibilă în 2 modele, colecția Ethnic este o pardoseală țesută din vinil ce poate fi cu ușurință integrată armonios în orice tip de interior.

Colecția de pardoseli BKB ne propune o pardoseală modernă, cu o paletă largă de culori naturale, ce emană optimism și căldură. Designul de inspirație clasică îmbină linii simple și elegante, ce creează o pardoseală țesută din vinil potrivită în orice tip de interior, moale și confortabilă.

Colecția Botanic este o pardoseală inspirată din frumusețile pe care natura ni le oferă, acele detalii uimitoare care fascinează prin varietate și creativitate. Accentele luminoase de verde și galben, tonurile inspirate din culoarea pământului sau regnul vegetal oferă pardoselilor țesute din vinil din colecția Botanic originalitate. Disponibile în 2 variante, pardoselile Botanic se remarcă și prin textura fină și moale, asemenea materialelor textile.

Colecția Now este creată pentru a oferi interioarelor o notă de opulență, de lux, prin inserțiile de tonuri metalice în țesătura de vinil, oferindu-i strălucire și expresivitate.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu pardoseli Bolon, va invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteţi un mesaj din pagina Contact !

Related Posts

Meniu