fbpx

Modele de pardoseli țesute din vinil, Catalog Bolon 2017

Catalogul Bolon 2017, pardoseli țesute din vinil, clasa de trafic 33 comercial intens

Din catalogul Bolon pentru anul 2017, va prezentam colectii de pardoseli speciale țesute din vinil, destinate spațiilor cu trafic zilnic intens, clasa 33 – comercial intens.

Aceste colecții de pardoseli se caracterizează prin:

  • au un aspect unic
  • sunt pretabile la încalzirea în pardoseală
  • sunt pardoseli ingnifugate
  • au o rezistență ridicată la trafic mediu și intens
  • întreţinere uşoară
  • nu conțin ftalați
  • au certificat antialergic
  • dețin certificate de mediu
  • garanție de la 5 – 15 ani

Colecția Graphic de parodoseli țesute din vinil de la Bolon este creată să reziste la trafic zilnic intens, păstrându-și vreme îndelungată calitatea și aspectul. Este ideală pentru spații precum birouri și magazine, centre comerciale sau unități HoReCa ori alte spații publice.

Designul parsdoselilor din vinil din colecția Graphic îmbină armonios liniile clasice, sobre, cu un aer modern, contemporan. Modelul de pardoseală este disponibil în 6 variante.

Colecția Artisan ne oferă pardoseli țesute vinil cu un design deosebit, inspirat din modelele clasice, într-o abordare nouă, obținută datorită tehnicilor moderne de țesut. Pardoseala din vinil Artisan de la Bolon impresionează prin culorile puternice, vibrante și este disponibilă în 2 variante.

Prin colecția Create, Bolon ne propune un model deosebit de pardoseală țesută din vinil, cu o textură aparte și reflexii tridimesionale, ce oferă interiorului strălucire și caldură. Modelul de pardoseală din vinil din colecția Create este disponibil în 2 variante.

Colecția Silence de pardoseli țesute din vinil de la Bolon ne oferă un spectacol al eleganței și rafinamentului, prin culorile calde și modelele inspirate din designul clasic sau tradițional al parchetului din lemn. Este disponibilă în 2 modele. Pardoselile din vinil Silence se remarcă prin efectele 3D și textura densă și catifelată, obținute cu tehnologii speciale de fabricare. Dalele de pardoseală cu dimensiunile 50×50 sunt disponbile cu Impact Sound Insulation – izolație fonică 17dB.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu pardoseli Bolon, va invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau să ne trimiteţi un mesaj din pagina Contact !

Related Posts

Meniu