fbpx

Bolon By You. Modele personalizate de pardoseli din vinil

Pardoselile împletite din vinil de la Bolon sunt o soluţie unică şi inovativă pentru amenajări în spaţii dintre cele mai diverse, datorită calităţii, durabilităţii şi modelelor inovative.

În catalogul pentru anul 2017, Bolon ne propune o abordare nouă a pardoselilor speciale din vinil împletit, atât prin design cât şi prin textura moale, asemănătoare materialelor textile, efectele 3D, combinaţiile de culori, confort şi rezistenţă.

Pentru un plus de personalitate în spațiul pe care-l amenajăm cu pardoseli țesute din vinil, Bolon ne pune la dispoziție pe site-ul său o aplicație dezvoltată si lansată anul trecut care permite personalizarea modelelor de pardoseli.

Aplicația accesibilă pe site-ul Bolon este simplă și nu necesită decât 3 pași pentru personalizarea pardoselii preferate:

1. ne alegem unul dintre cele 6 patternuri (tipuri de design realizate din țesatură de vinil): Geometric, Dot, Stripe, Weave, Grid, Lace;

2. la pasul 2 ne vom alege culoarea de bază din cele 4 culori disponibile pentru fond (Black, Brown, Grey, Beige) – care este în fapt țesătura orizontală;

3. la pasul 3 ne vom alege culoarea din cele 12 culori disponibile, pentru a obține efecte cu țesătura verticală.

Iată câteva modele astfel create:

Bolon By You este un program dedicat în primul rând designerilor și arhitecților, este foarte versatil și ne permite foarte multe combinații de forme, modele și culori. Îl puteți accesa la adresa web http://www.bolon.com/en/bolon-by-you.

Dacă sunteţi interesaţi de amenajarea unui interior cu pardoseli Bolon, vă invităm să ne contactaţi la telefon 0730 616 992 sau sa ne trimiteţi un mesaj din pagina Contact !

Related Posts

Meniu