Unde putem utiliza Flotex

flotex birou

Flotex în clădire de birouri, în Cluj

Pardoseala bionică din Flotex poate fi elementul care schimbă total aspectul şi rezistenţa unui spaţiu cu activitate. Un aport esențial îl are tehnologia prin care acest produs stratificat este făcut, în egală măsură cu materialele care o compun, respectiv suportul capitonat, fibrele de sticlă şi cele de nailon.

Flotex-ul face ca suprafaţa pe care este instalat să devină una antiderapantă, antibacteriană şi cu un aspect estetic plăcut. Disponibil în colecţiile Colour, Linear şi Vision, acesta îţi oferă o gamă largă de modele şi palete cromatice, care se vor adapta clădirii tale.

De ce să alegi o pardoseală din Flotex

Responsabilitatea pentru un produs inovator, aşa cum este Flotex-ul o poartă chiar procesul acestuia de fabricaţie. În acest caz, tehnologia bionică îmbină sistemele şi metodele de lucru din natură cu procesele şi produsele create de mâna omului. Astfel, produsele sunt îngrijite şi dezvoltate ca rezultat al unui set de abordări ce dau rezultate optime.

De exemplu, pentru respingerea umezelii din pardoseala Flotex, putem spune că poate fi responsabilă frunza lotusului. Rezistenţa şi aderenţa Flotex-ului poate fi asemănată cu talpa şopârlei gecko, care se adaptează oricăror condiţii. Pentru mai multe informaţii, procesul de producţie al acestei pardoseli poate fi urmărit în filmuleţul de mai jos.

Un produs ce respinge umezeala poate, în acelaşi timp, să absoarbă particulele de praf ori mizerie din aer sau din apropiere. Acesta este şi motivul pentru care, atunci când pardoseala din Flotex este spălată, scoate la suprafaţă un grad mai mare de praf şi bacterii decât ar conţine, aparent, când aceasta este uscată.

O pardoseală igienică trebuie să fie şi confortabilă. De aceea, aceasta este silenţioasă şi micşorează sunetele de impact, atunci când apar accidente.

Ce spaţii pot echipa cu o pardoseală din Flotex

Flotex - Showroom auto Sigemo Cluj

Flotex – Showroom auto Sigemo Cluj

Designurile de pe o pardoseală din Flotex sunt realizate printr-o tehnologie digitală de imprimare, ce oferă posibilitatea unor efecte impresionante. Modele vibrante sau imagini din viaţa reală, capturate de o cameră cu o rezoluţie mare, pot înfrumuseţa o podea, într-un mod spectaculos. Poţi reda o imagine ce imită iarba, nisipul sau apa ori poţi alege o iluzie optică în regim HD, care să lase orice angajat trece prin biroul tău fără cuvinte.  În plus, această pardoseală se curăţă rapid, astfel că orice daună survenită înaintea unei şedinţe poate fi reparată.

Flotex Birouri Cluj

Flotex în birouri în Cluj

Pardoseala din Flotex, deşi absoarbe particulele de praf şi bacteriile din aer, nu este afectată de mizerie. Murdăria nu se impregnează în structura acesteia, iar o pardoseală ce nu se pătează este ideală pentru o sală de evenimente, restaurant, salon de mic dejun, sală de conferințe, dar chiar și pentru o grădiniță sau şcoală. Acelaşi tip de pardoseală poate personaliza o bibliotecă cu un peisaj din fire de iarbă şi poate da o notă optimistă unei săli de examen, dacă o accesorizezi cu designul unor pietre de la malul mării. Iar efectul antibacterian al acestei pardoseli a transformat-o într-o opţiune de luat în seamă de către conducerea spitalelor, centre de ingrijire vârstnici  şi a altor instituţii de sănătate.

Un aer proaspăt şi o podea cu un aspect plăcut sunt două dintre elementele ce pot convinge un vizitator că sala în care tocmai a intrat merită analizată. Dacă, până în urmă cu câţiva ani, o pardoseală nu putea oferi mai mult decât un aspect fizic plăcut şi o izolare termică la un nivel mic, astăzi Flotexul are grijă inclusiv de sănătatea ta. Iar alegerea potrivită va genera nu doar succes, ci şi priviri de admirație.