Tapet sau placari de pereti? (Infografic)

placari

Când vine vorba de finisaje pentru pereți, este important să alegi acel finisaj care îi va scoate cel mai frumos în evidență și va reuși să completeze frumos spațiul. Deși pereții vopsiți cu o vopsea au atributele lor, trebuie să recunoști că pereții cu tapet sau cu placări de pereți sunt impresionanți.

Am decis să realizăm o confruntare între finisajele noastre preferate, pentru a-ți oferi informații punctuale cu privire la atributele fiecăreia dintre ele.

Așadar, mai jos poți găsi un infografic scurt, care prezintă avantajele tapetului și placărilor, rămânând ca tu să-ți declari favoritul.

Ce trebuie să știi:

Tapetul– poate fi atât din colecții standard cât și personalizat

Poți citi pe larg despre tapet aici .

Placările de pereți înseamnă:

  • Lincrusta
  • Bioclad
  • Placări din trestie 3D
  • Placări cu bambus
  • Placări cu stejar de plută 3D
  • Placări cu parchet

tapet vs placari pereti

*cu excepția Bioclad, toate placările sunt naturale

Despre placări poți citi mai multe aici și aici.

După cum poți observa, fiecare tip de finisaj aduce cu sine anumite beneficii și fiecare dintre ele are anumite proprietăți. În funcție de specificul spațiului pe care îl amenajezi, trebuie să alegi varianta cea mai potrivită. La nivel de impact vizual, fiecare dintre ele poate aduce un plus de farmec, important este să le corelezi cu tematica spațiului.

Așadar, care este preferatul tău dintre cei doi concurenți? Tapetul sau placările? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos!