Amenajezi o sala de jocuri de noroc?

sala de jocuri de noroc

sursa foto: flickr.com

Când intri într-o sală de jocuri de noroc te aștepți să găsești un spațiu atent decorat, cu aspect impecabil și luxuriant, care să te determine să dorești să petreci cât mai mult timp acolo. Un client impresionat de locul în care se află și de serviciile oferite este un client dispus să frecventeze mai des localul și să petreacă mult timp acolo.

Atunci când ai de amenajat un astfel de spațiu trebuie să acorzi atenție deosebită tematicii și detaliilor, rezistenței la trafic astfel încât rezultatul final să fie remarcabil.

Ce pardoseală se potrivește unui astfel de spațiu?

1.Mochetă personalizată

Mocheta Axmister cu underlay - salon

Mocheta Axminster cu underlay în salon

Mocheta personalizată se integrează perfect în conceptul vizual al spaţiului în care este amplasată, atât din punct de vedere al culorilor cât și al designului. Această mochetă îți oferă posibilități infinite în materie de design, fără a afecta calitatea produsului.

Mocheta se personalizează cu ajutorul imprimării sau direct din țesătură și poate fi aplicată atât pe mocheta din lână țesută tip Axminster cât și cea din poliamidă.

Optând pentru mocheta personalizată în sala de jocuri de noroc, te asiguri că oferi spațiului un concept unic și unitar, care să creeze impresii plăcute asupra vizitatorilor.

În plus, mocheta aduce un grad ridicat de confort spațiului datorită texturii sale inconfundabile și este rezistentă la traficul intens specific acestui tip de spațiu.

2.Flotex

flotex

Flotex Colour

Flotexul este un tip inovativ și unic de pardoseală, care preia atribuții din natură pentru a deveni un finisaj extrem de rezistent atât la trafic intens cât și la umezeală sau praf- având efect antistatic.

Este o pardoseală antibacteriană, antialergică și confortabilă. În plus, Flotexul oferă absorbanță fonică, creeând un mediu liniștit și plăcut.  O altă caracteristică importantă ar fi faptul că este ușor de curățat și întreținut- nu necesită personal specializat.  O simplă aspirare elimină particulele de praf și mizerie, readucând pardoseala la aspectul impecabil caracteristic.

Avantajul major al Flotexului, mai ales când vine vorba de o sală de jocuri de noroc, este faptul că poate fi personalizat la rezoluție HD pentru a completa frumos tematica spațiului. Datorită faptului că pardoseala are 70 de milioane de fibre pe metru pătrat, permite ca Flotex să fie un suport perfect pentru imprimări vibrante ale designului. Orice culoare sau nuanța poate fi redată pe Flotex. Este totodată potrivit pentru design ce necesită multe detalii minuscule sau are multe imprimeuri mici și detaliate.

Cu Flotex nu trebuie să te îngrijorezi că nu vei găsi nuanța potrivită sau designul dorit pentru că îl poți transforma după preferințe, conform unei teme specifice.

Colecția Flotex Vision cuprinde peste 500 de modele predefinite din care poți alege, acoperind atât stiluri contemporane cât și tradiționale.

Când amenajezi o sală de jocuri de noroc trebuie să acorzi atenție pardoselii alese pentru ca aceasta să reziste la trafic intens, la murdărie și să completeze spațiul, respectând cromatica și tematica sălii. O echipă de specialiști te va putea ajuta să alegi pardoseala adecvată pentru proiectul tău, asigurându-ți totodată și un montaj impecabil.