De ce sa alegi produse profesionale

 

produse profesionale

Linoleum natural Forbo cu intarsii

Cu toții ne confruntăm la un moment dat cu sarcina reamenajării unui spațiu. Avem de ales de la pardoseală și finisajele pereților la detalii de decor sau mobilier, plus diferite instalații tehnice. În astfel de situații ni se prezintă o nouă alegere: de unde achiziționăm produsele de care avem nevoie? Mergem în magazinele mari sau apelăm la firme specializate care oferă produse profesionale? Răspunsul ideal ar fi că apelezi la o firmă specializată, însă adesea magazinele mari atrag mai mulți cumpărători deși produsele lor sunt, nu de puține ori, de calitate îndoielnică.

 Câteva motive să folosești produse profesionale:

produse profesionale

Pvc Conductiv Colorex Forbo Hala productie Emerson

1. Sunt rezistente

Probabil cel mai mare avantaj pe care produsele premium le aduc este rezistența lor în timp, la uzură și menținerea aspectului. Deși sunt într-adevăr mai scumpe, costul lor este justificat, iar investiția se dovedește a fi inteligentă, mai ales cu trecerea timpului: produsele premium nu vor necesita reparații sau înlocuiri, deci nu vor exista costuri neprevăzute. Cu alte cuvinte, produsele profesionale îți oferă un lifetime cost redus.

2.Proveniența lor nu este îndoielnică

Produsele premium, furnizate de firmele specializate, vin întotdeauna cu fișa tehnică- un aspect extrem de important care îți permite să verifici originea produsului precum și normele la care a fost supus și certificările aferente. Originea este cea mai relevantă informație, deoarece aceasta spune multe despre calitatea produsului.

Produsele din UE sunt supuse unor reglementări stricte de calitate însă celora din afara Uniunii nu li se aplică aceste reguli- adesea informațiile de pe fișa tehnică nu au fost verificate.

În magazine, în cazul în care primești o astfel de fișă, de cele mai multe ori informațiile sunt incomplete sau nici măcar nu aparțin produsului achiziționat de tine, fiind pur și simplu o fișă tehnică standard.

3.Impactul vizual puternic

produse profesionale

Mocheta flatloop personalizata

Deoarece sunt produse de calitate, produsele premium au un aspect  plăcut, care transformă orice spațiu amenajat. În plus, produsele premium pot fi personalizate în funcție de nevoi și gusturi ( spre exemplu tapetul personalizat sau pardoseala personalizată). Acest avantaj lipsește cu desăvârșire la produsele tipice din magazine, unde singurele alegeri sunt cele prezentate la raft. De cele mai multe ori produsele profesionale se importă pe bază de comandă, numai dupa ce responsabilii cu aspectul tehnic au identificat cea mai bună soluție.

produse profesionale

Dale pvc Allura Forbo si tapet personalizat – sala servire masa firma IT Cluj

Ca atare, atunci când ai de amenajat un spațiu este indicat să apelezi la firme specializate, care au acces la produse profesionale. Investiția merită, mai ales pe termen lung, deoarece nu vor apărea costuri adiționale și produsele își vor păstra aspectul.

Mai mult decât atât, o firmă specializată care îți oferă consultanță în alegerea celei mai bune soluții tehnice îți pune la dispoziție și o echipă de specialiști care vor  monta adecvat totul asigurându-se că produsele folosite sunt cele mai potrivite.