5 idei de placari pentru pereti in spatiul tau

placari pentru pereti

În domeniul amenajărilor interioare, sistemele de placari pentru pereti au devenit o tendință inovativă, versatilă și modernă.

Ele oferă tuturor spațiilor unde sunt plasate un aspect impresionant, care captează atenție tuturor vizitatorilor. De aceea, tendința a ajuns să fie larg adoptată la nivel mondial în diferite tipuri de spații, precum hoteluri, restaurante, instituții publice sau private, cazinouri, baruri și în orice alt spațiu care dorește să impună un aspect luxuriant. 

Un alt avantaj al acestui tip de amenajare este rezistența sporită, dar și ușurința în montare și demontare, în cazul în care se dorește să fie schimbată placarea. La Dacca, în proiectele noastre de amenajare, folosim materiale ecologice furnizate de producători de renume la nivel european. Iată câteva idei de placari pentru pereti care au adus, de-a lungul timpului, cele mai bune rezultate pentru clienții noștri.

Placari pentru pereti cu Lincrusta

Ai auzit de Lincrusta? Acesta este un material cu tradiție, produs încă din 1877. Acest material este 100% natural și ecologic.

Ingredientele din care este compus sunt: in, ulei din semințe de in, făină din lemn, iută și rășini naturale. Acest finisaj oferă un aspect unic pereților și impresionează indiferent de spațiul unde este pus.

O perioadă de timp, Lincrusta a fost folosit în reședințe regale printre care și Casa Albă datorită aspectului luxuriant pe care îl oferă. 

Unul din avantajele sale este faptul că este foarte ușor de întreținut, fiind un material lavabil ușor de curățat. Eleganța pe care o oferă Lincrusta oricărui spațiu nu se demodează niciodată.

placari pentru pereti lincrusta

Vrei să folosești Lincrusta în proiectele tale de amenajare? Află cum te putem ajuta!

Placari pentru pereti cu bambus

Cauți un aspect natural și cald în spațiul tău? Cea mai bună alternativă pe care o ai în acest caz, pentru placarea pereților, este bambusul.

Acest material natural și ecologic este rezistent, stabil și durabil, fără a se degrada pe termen lung. Oferă eleganță sporită oricărui spațiu, transformându-l într-un spațiu premium și în echilibru cu natura.

Pentru placări pereți, bambusul este potrivit a fi folosit în hoteluri, săli de conferințe, restaurante, cafenele și baruri, instituții private, săli de evenimente însă limitele sale nu se opresc aici; poate fi montat în orice spațiu ai cărui beneficiari doresc un aspect natural și cald, în armonie cu mediul înconjurător.

placari pentru pereti cu bambus

Bambusul a făcut parte dintr-o gamă largă de proiecte de amenajare Dacca. Află mai multe!

Placari pentru pereti cu pluta 3D Muratto

Vrei ca pereții tăi să capete un aspect creativ, impulsiv și să fie izolați termic și fonic? Răspunsul pe care îl cauți în materie de placări este pluta 3D Muratto!

Pe lângă aspectul vizual deosebit care iese în evidență în decor, pluta 3D Muratto este și rezistentă la umezeală, dacă este protejată cu lac dar și datorită rezistenței sale bazate pe structura celulară.

Materia primă din care este obținută pluta Muratto constă într-o combinație de pigmenți speciali și rășini de plută granulată. În plus, se poate opta pentru pigmentarea în masă pentru o structură omogenă a placării. 

Acest tip de placare cu plută Muratto poate fi folosit în orice spațiu unde se dorește un aspect natural, spontan și impulsiv.

placari pentru pereti pluta 3d muratto

Vrei să îți decorezi pereții cu pluta Muratto 3D? Intră în legătură cu noi!

Placari pentru pereti cu parchet

Închipuie-ți că poți transforma spațiul tău așa cum îți dorești. În ziua de astăzi, posibilitățile sunt nenumărate, iar specialiștii în pardoseli și amenajări interioare sunt disponibili să te ajute.

Fie că ești în căutarea ideii de amenajare, fie că dorești să fie implementată sau îmbunătățită ideea ta, noi te putem ajuta.

Una din cele mai extravagante tipuri de placari pentru pereti este parchetul. Vei obține un spațiu cu personalitate care va fi greu de uitat de către cei care îi trec pragul. 

Noi îți recomandăm parchetul Haro, potrivit atât în spațiile rezidențiale cât și în cele private sau publice.

placari pentru pereti parchet

Vrei să afli cum te putem ajuta prin placarea pereților cu parchet? Intră în legătură cu noi!

Placari pentru pereti cu Bioclad

Bioclad este recomandarea noastră pentru spațiile unde igiena este prioritară. Are proprietăți antimicrobiene și este foarte ușor de curățat.

Este rezistent și extrem de ușor de instalat. Are mereu un aspect curat și plăcut, oferind un plus de încredere în special în spațiile medicale, farmaceutice sau stomatologice, unde este cel mai frecvent folosit.

placari pentru pereti bioclad

Descoperă mai multe despre Bioclad și află cum te poate ajuta echipa Dacca!