Ce placare pereti se potriveste proiectului tau?

placare pereti

Ai decis că pentru proiectul tău vrei să folosești și o placare pereti care să scoată spațiul din anonimat din punct de vedere vizual și care să aducă cu sine și beneficii tehnice pe care o simplă vopsea lavabilă nu le poate oferi. Problema apare însă când nu știi care ar fi soluția potrivită și esti indecis între mai multe variante.

Pentru această situație, noi ne-am gândit să realizăm un test cu câteva întrebări simple, la sfârșitul căruia să îți recomandăm noi o soluție potrivită de placare pereți pentru proiectul tău.

  1. Ce tip de spațiu amenajezi?

A: office, sală de conferințe

B: HoReCa, hotel

C: farmacie, spital, laborator de prăjituri

  1. Din ce material trebuie să fie realizată placarea ideală?

A: lemn sau derivat din lemn

B: materiale naturale

C: materiale cu proprietăți chimice deosebite

  1. Ce calitate nu trebuie să îi lipsească?

A: volumul

B: gravura complexă

C: proprietăți antibacteriene

  1. Ce ar oferi în plus spațiului?

A: dimensiune, datorită design-ului

B: aspect elegant

C: mediu steril și igienic

Dacă ți se potrivesc mai mult răspunsurile A…

placare pereti

Atunci placarea pentru proiectul tău este… pluta 3D.

Pluta provine din scoarța unui  soi de stejar ce crește  predominant în Portugalia. Stejarul de plută este impresionant deoarece se regenerează, fiind o sursă sustenabilă de plută. Acest tip de placare pereți aduce și un beneficiu important sub forma izolării termice. Îți recomandăm colecțiile Muratto cu design și volum ce impresionează vizual și culori  obținute prin pigmentare, pentru omogenitatea structurii.

Dacă ți se potrivesc mai mult răspunsurile B…

placare pereti

Placarea ideală pentru proiectul tău este Lincrusta, un produs 100% natural și ecologic, compus din materiale naturale (făină de lemn, ulei de in, rășina de pin, calcar și pigmenți naturali) Este o placare pereti deosebit de durabilă, deoarece Lincrusta  se tot întărește pe durata de viață a finisajului.  Lincrusta este ușor de întreținut și curățat, adăugă volum și se pot realiza gravuri impresionante care să contribuie la impactul vizual. Pot fi folosite atât vopsele pe bază de apă cât și pe bază de ulei pentru a realiza modele impresionante.

Dacă ți se potrivesc mai mult răspunsurile C…

placare pereti

Atunci îți recomandăm  Bioclad.  Fiind construit cu ioni de argint, care nu pot fi îndepărtați prin spălare, oferă protecție împotriva bacteriilor și microbilor 24/7 pe toată durata vieții. Bacterii precum MRSA, E coli, Legionella, Salmonella și mucegaiurile vor fi îndepărtate eficient, un atribut extrem de important într-un spațiu cu cerințe de igienă ridicate.  Bioclad este ușor de instalat, fiind nevoie doar ca peretele să fie drept.

Ce părere ai despre soluția oferită? Sperăm să-ți fi fost de ajutor pentru a determina ce tip de placare pereti să alegi pentru proiectul tău. Pentru mai multe informații, nu ezita să ne contactezi.

Contactează-ne!