Cum amenajezi un sediu bancar? Sugestii de pardoseli

pardoseli sediu bancar

Flotex în Nordea Bank. Sursă foto: forboflooring.com

Zeci de oameni trec zilnic pragul unui sediu bancar pentru a rezolva diferite probleme de ordin financiar. Zeci de angajați își desfășoară zilnic activitatea și necesită condiții optime. Cum te asiguri că în final alegerile tale sunt potrivite pentru un astfel de proiect? Ții cont de anumite criterii importante.

Traficul intens este una dintre caracteristicile unui astfel de spațiu, ca atare, atunci când amenajezi un sediu bancar, este imperativ necesar să faci alegerile potrivite cerințelor. Când vine vorba de pardoseli sediu bancar, trebuie să optezi pentru un finisaj rezistent la trafic intens, care să fie în același timp și plăcut din punct de vedere vizual și să asigure confortul angajaților și ”trecătorilor”.

Din experiența noastră, îți punem  face recomandări în materie de pardoseli sediu bancar, recomandări care se pot dovedi utile atunci când proiectul tău presupune amenajarea unui astfel de spațiu.

Sugestii de pardoseli sediu bancar

#Flotex

pardoseli sediu bancar

Flotex în Raiffeisenbank. Sursă foto: forboflooring.com

Flotex este o pardoseală inovativă realizată de cei de la Forbo, care au dorit să revoluționeze domeniul pardoselilor cu un produs nemaivăzut, care să impresioneze atât tehnic cât și vizual.

Pasiunea lor a dat naștere acestei pardoseli bionice, care îmbină confortul oferit de mochetă cu rezistența oferită de pvc. Este ultrarezistentă datorită faptului că este o pardoseală suprastratificată, compusă dintr-un suport capitonat, întărit apoi cu fibre de sticlă și acoperit un strat textil dens.

Face față cu brio unei zone intens circulate, precum un sediu bancar, fără ca traficul intens să aibă efect asupra durabilității. Se adaptează și spațiilor curbate și este stabil dimensional, oferind totodată și izolare fonică.

Descoperă modele impresionante de Flotex!

#Mochetă în dale

Mocheta dale personalizata Firma IT Cluj Napoca

Mochetă dale personalizată Firma IT Cluj Napoca.

Mocheta în dale are un avantaj major în faptul că este compusă din piese în formă de pătrat, cu dimensiunea de 50×50 cm. Le poți alipi după bunul plac, sunt ușor de transportat și instalat chiar și în spațiile cu configurație atipică. Recomandată mai ales în spațiile cu pardoseală tehnică supraînălțată, mocheta în dale oferă confortul inconfundabil al mochetei dar și combinații nesfârșite în materie de design.

Alte avantaje ale mochetei în dale:

  • Pierderi reduse la instalare
  • Izolare termică și fonică ridicată
  • Schimbarea rapidă, cu costuri minime, a zonelor uzate.
pardoseli sediu bancar

Mochetă structurată în dale Tessera marca Forbo

O altă opțiune este mocheta structurată, o mochetă în dale care îmbină mai multe tipuri de texturi (saxony, buclat, etc) și care alcătuiește un design din textura în sine a mochetei. La acest design deosebit contribuie și culorile în care este disponibilă, completând aspectul plăcut alacesteia.

# Mochetă personalizată

pardoseli sediu bancar

Mochetă personalizată realizată de Dacca. Concept FKM. Banca Transilvania Cluj Napoca

Mocheta personalizata sala sedinte

Mochetă personalizată sală de ședințe

Poți opta pentru mochetă personalizată în dale sau la rolă , care să respecte perfect conceptul tău de amenajare. Acestea sunt recomandările noastre în materie de pardoseli sediu bancar. Dacă ai nevoie de mai multe informații, echipa noastră îți stă la dispoziție!

Contactează-ne!

Ai folosit până acum aceste tipuri de pardoseli în amenajările tale?