Ce pardoseli se potrivesc in spatiile educationale?

pardoseli scoli

Marmoleum Doowon_Tech_College

Spațiile dedicate educației trebuie să ofere elevilor un mediu confortabil pentru studiu, pentru ca aceștia să se poată concentra pe sarcinile lor iar pentru a obține un astfel de mediu, este esențială atenția la detalii și finisaje.

 Ca atare, când vine vorba de pardoseli scoli, trebuie să alegi o pardoseală care să respecte câteva specificații importante precum: proprietățile antibacteriene, antifungice, antistatice, antiderapante dar și absorbanță fonică sporită și rezistență sporită la trafic intens.

Ce pardoseli scoli iti recomandam?

#Marmoleum

pardoseli scoli

Marmoleum Conti_House_Leibnitz_University

pardoseli scoli

Marmoleum

Marmoleum este un  linoleum natural, produs din 97% materiale naturale, din care 70% sunt materiale rapid regenerabile iar 43% sunt materiale reciclate. Rezistent la trafic intens, antistatic și antibacterian, ecologic și prietenos cu mediul și ignifugat, este o alegere potrivită pentru un spațiu educațional. Mai mult decât atât, există o gamă variată de game de Marmoleum, cu culori și designuri diferite, astfel încât să poți alege ceea ce se potrivește cât mai bine cu conceptul tău.

#PVC

pardoseli scoli

Sarlon St_Patrick’s Primary School

pardoseli scoli

Aldinga Beach Childrens Centre, Eternal Bespoke

Pardoseala pvc este o opțiune de luat în considerare atunci când ai de amenajat un spațiu și dorești o pardoseală durabilă și rezistentă, ideală pentru menținerea igienei.  Există diferite categorii de pvc, fiecare cu specificațiile potrivite pentru diferite tipuri de spații. Pentru o școală recomandăm pvc acustic sau pvc antibacterian.

#Flotex

pardoseli scoli

Flotex, ROC Amstelveen

pardoseli scoli

Flotex ROC Amstelveen

Flotex este o pardoseală suprastratificată, dezvoltată de Forbo, compusă dintr-un suport capitonat, întărit cu fibre de sticlă, peste care a fost turnat un strat textil dens.  Pardoseala se pretează la  spaţii curbate sau în rampă şi rezistă cu brio la trafic intens. Mulţumită tratamentului antibacterian Sanitized®, Flotex-ul apără împotriva mirosurilor, bacteriilor şi mucegaiului ca atare este potrivit pentru un spațiu educațional.

Echipa noastră s-a ocupat de amenajarea unor spații educaționale, dintre care amintim de grădinița și școala primară Just4Kids din București și grădinița Țăndărică din Cluj Napoca.

pardoseli scoli

Marmoleum grădinița Țăndărică

pardoseli scoli

Marmoleum Grădinița Țăndărică

Dacă ai nevoie de consiliere specializată pentru proiectul tău, echipa noastră de specialiști te poate ajuta!

button (1)

Ai amenajat până acum un spațiu educațional? Ce pardoseli scoli ai ales? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos!

Sursă foto 1-7: forbo.com