Amenajezi un hypermarket? Ce pardoseli alegi?

pardoseli hypermarket

pardoseală Surestep. sursă: forboflooring.com

Un hypermarket este un loc în care zilnic, sute sau chiar mii de oameni, fac cumpărături. Atunci când proiectul tău presupune amenajarea unui astfel de spațiu și trebuie să alegi pardoseli hypermarket, trebuie să ții cont tocmai de acest aspect: traficul intens. Alegerea ta în materie de pardoseli hypermarket trebuie să fie rezistentă la traficul intens constant și să fie ușor de întreținut, printre altele.

Un alt aspect important ar fi ca aceste pardoseli hypermarket să fie antiderapante, pentru a preveni pe cât posibil accidentele neplăcute în rândul clienților dar și a angajaților.

Există anumite tipuri de pardoseală care se potrivesc de minune într-un astfel de spațiu și despre acestea vom vorbi acum.

Pardoseli hypermarket. Ce îți recomandăm?

Pentru un hypermarket îți propunem două soluții total diferite însă la fel de potrivite pentru acest tip de spațiu:

1. Surestep Forbo

pardoseli hypermarket

Surestep Stone. sursă forboflooring.com

Pardoseala din pvc Surestep pune accentul pe siguranța la mers, un aspect deosebit de important pentru confortul clienților și angajaților dintr-un hypermarket. Colecțiile Original, Star și Stone se diferențiază prin design și culori însă păstrează cele 3 caracteristici de bază ale pardoselii Surestep: siguranță, design, încredere.

Proprietățile antiaderapante rezultă din utilizarea cristalelor ”Sure Crystals”, care diminuează considerabil șansele de alunecare. Pardoseala este ușor de instalat, fiind realizată în role care se lipesc la instalare pe stratul suport.

La capitolul aspect vizual, pardoseala Surestep nu dezamăgește. Sunt disponibile atât culori neutre dar și vibrante care permit realizarea unor pardoseli hypermarket impresionante la nivel vizual.

2. MflorInterlock

<img class="wp-image-786 size-full" src="http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2015/12/mflor.png" alt="pardoseli hypermarket" width="600" height="449" srcset="http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2015/12/mflor.png 600w, http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2015/12/mflor-300×225 .png 300w, http://blog.dacca.ro/wp-content/uploads/2015/12/mflor-240×180.png 240w” sizes=”(max-width: 600px) 100vw, 600px” />

pardoseală Mflorinterlock. sursă: interlock.mflor.com

O pardoseală inovativă, cu aspect ceramic ce se comportă precum o pardoseală din pvc, mFlorinterlock poate fi alegerea perfectă când vine vorba de pardoseli hypermarket. Datorită combinației reușite între dimensionarea generoasă a dalelor și design fotorealist, această pardoseală este considerată de mulți specialiști drept o opțiune viabilă.

Mflorinterlock este o pardoseală din dale, care se instalează flotant, nefiind nevoie de adeziv. Dalele se interconectează, formând o pardoseală fără rosturi. Poate fi instalată chiar și în cazul în care stratul suport este imperfect, cu denivelări și instalarea este rapidă. Dacă timpul de execuție este esențial în proiectul tău, Mflorinterlock este alegerea ideală.

pardoseli hypermarket

pardoseală Mflorinterlock. sursă: interlock.mflor.com

Este o pardoseală durabilă, rezistentă la greutate și trafic intens, care poate fi curățată mecanizat. În plus, izolează termic și fonic și poate fi reciclată (dalele pot fi transformate în noi pardoseli de nenumărate ori). Există și opțiunea de pardoseală antiderapantă iar la nivel vizual, nuanțele disponbile, deși limitate, permit realizarea unei pardoseli cu aspect impecabil.

Indiferent de ceea alegi atunci când ai nevoie de pardoseli hypermarket, este important să iei în considerare traficul intens, nevoia unei pardoseli antiderapante dar și modul de întreținere specific. Ai amenajat un hypermarket până acum?