Stii ce pardoseli se potrivesc intr-un bar?

pardoseli bar

Allura LVT. sursa: forbo.com

Barul este adesea un loc aglomerat, în care se reunesc prietenii pentru a petrece timp împreuna, printre râsete și voie bună. Pentru ca un bar să ofere spațiul perfect pentru serile noastre, el trebuie să aibă atmosferă plăcută, serviciu impecabil dar și decor bine ales.

Când amenajezi un bar, inevitabil ajungi în momentul în care trebuie să iei o decizie cu privire la pardoseală și trebuie să ții cont de aspecte precum confortul oferit, rezistența la trafic intens dar și aspectul. Ne-am gândit să-ți oferim câteva sugestii de pardoseli bar care să te ajute să iei decizia potrivită.

Idei de pardoseli bar pentru un spațiu memorabil

1. Eternal Bespoke

eternal bespoke

sursa: forbo.com

Eternal este un covor pvc eterogen performant, realizat în proporție de 50 % din materiale reciclate, fiind produsă cu ajutorul unei tehnologii avansat. Este acoperită cu un strat de lac uniform, care devine barieră împotriva mizeriei și oferă și o strălucire specifică. Deși există colecții de bază, partea cea mai importantă a acestui covor pvc este faptul că poate fi personalizat după bunul plac, obținând astfel o pardoseli bar unice și memorabile.

2. Marmoleum Modular

pardoseli bar

Marmoleum modular. sursa: forbo.com

Cu Marmoleum Modular ai oportunitatea să fii creativ pentru a realiza o pardoseală cu design unic, în culorile selectate de tine. Practic, esti creatorul unui nou concept de pardoseală, care să se potrivească perfect cu tematica barului și cu cerințele tehnice: este un produs 100% natural, rezistent la trafic intens și abraziune. În plus, este rezistent la foc, o calitate deloc de neglijat.

3. Parchet masiv sau Allura LVT

pardoseli bar

Allura LVT. sursa: forbo.com

Realizat din lemn de esență tare, parchetul masiv are un farmec inegalabil și o eleganță subtilă. Dacă amenajezi un bar classy, acesta poate fi soluția ideală în materie de pardoseli bar. Este natural, rezistent la uzură și poate fi recondiționat ori de câte ori este nevoie.

Dacă dorești doar aspectul de lemn, o soluție poate fi covorul pvc Allura LVT (luxury vinyl tiles) care păstrează aspectul natural al lemnului dar oferă și beneficiile pardoselii din pvc: rezistență sporită, absorbanță fonică,

4. Flotex

pardoseli bar

Flotex. sursa: forbo.com

Flotex este pardoseala revoluționară care îți oferă atât beneficiile unei mochete cât și cele ale unui covor pvc. Obții confortul mochetei și rezistența pvc-ului într-o singură pardoseală. Este rezistent la trafic intens și există colecții variate cu designuri din care poți alege, pentru ca în final rezultatul să fie deosebit din punct de vedere al aspectului.

Când alegi pardoseli bar, ține cont atât de caracteristicile tehnice cât și de cele estetice pentru a obține un spațiu care impresionează și atrage clienții, fiind un spațiu perfect pentru clipe frumoase pline de râsete alături de prieteni și cei dragi.

Tu ce pardoseală ai alege pentru amenajarea unui bar? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos.

Echipa noastră de specialiști te poate ajuta cu obținerea pardoselilor potrivite și montajul impecabil al acestora!

button (1)