Cum alegi pardoseala pentru librărie?

pardoseala pentru librarie

sursa: flickr.com

Librăria. Un paradis al iubitorilor de carte, un loc în care noi autori sunt descoperiți și noi universuri se află în paginile noi, cu miros superb de presă proaspătă. Un sanctuar al tutoror celor ce vor să evadeze preț de câteva ore din cotidian. Un templu al literelor, cuvintelor și scriitorilor deopotrivă. Un spațiu în care granița dintre realitate și ficțiune este ștearsă și ușor de trecut, odată cu atingerea unei cărți noi și descoperirii unei alte lumi. Ambientul contribuie la formarea acestui mic univers iar detaliile nu pot fi trecute cu vederea, tocmai pentru a oferi experiențe memorabile cititorilor.

Dacă ai de amenajat o librărie și te afli în dificultate cu privire la alegerea pardoselii adecvate, te afli în locul potrivit.

Iată ce opțiuni de pardoseala pentru librarie îți sugerăm noi:

1. Flotex

pardoseala pentru librarie

Flotex Vision

Flotexul este un tip de pardoseală ce îmbină rezistența pvc-ului și confortul mochetei, fiind o pardoseală revoluționară, creată de Forbo. Este ultrarezistentă, suprastratificată întărită cu fibre de sticlă și un strat textil dens. Face față cu brio traficului intens, se întreține ușor și datorită tratamentului antibacterian Sanitized®, Flotexul este antibacterian și antialergic. Este o pardoseală versatilă, ce poate fi personalizată la rezoluție HD, pentru impact vizual puternic și pentru a conferi unicitate librăriei.

Mai multe despre Flotex poți citi aici.

2. Sarlon (PVC acustic)

pardoseala pentru librarie

PVC acustic Sarlon

Pardoseala Sarlon acustic de la Forbo a fost dezvoltată pentru a reduce vizibil zgomotele din spațiile în care traficul este intens. Într-o librărie, unde liniștea este esențială pentru experiența plăcută a iubitorilor de carte, această pardoseală absoarbe eficient zgomotele pentru a crea un mediu liniștit. În plus, acest tip de pardoseală este și ușor de întreținut!

În funcție de capacitatea de absorbție fonică, există trei tipuri de Sarlon acustic:

  1. Compact acustic Sarlon 15 dB
  2. Compact acustic Sarlon 17 dB
  3. Confort acustic Sarlon 19 dB

3. Mochetă personalizată

pardoseala pentru librarie

Mocheta personalizata Axminster

Mocheta reprezintă o alegere ideală pentru un ambient confortabil, în care să te simți bine. Aduce un plus de confort, este plăcută și funcțională  iar textura sa este inconfundabilă. Oferind un plus de confort, mocheta poate fi alegerea perfectă pentru o librărie. Este ușor de întreținut și rezistentă la trafic intens, ca atare răspunde cerințelor unui astfel de spațiu.

Mocheta personalizată se integrează în conceptul vizual al spaţiului în care este amenajată, atât din punct de vedere al culorilor cât și al designului. Această mochetă îți oferă posibilități infinite în materie de design, fără a afecta calitatea produsului. Mocheta se personalizează cu ajutorul imprimării sau direct din țesătură.

Sugestia noastră: la capitolul mochetă personalizată, mocheta din lână țesută de tip Axminster excelează. Mai multe poți citi aici.

Deși amenajarea unei librării se poate dovedi o sarcină destul de dificilă, cu ajutorul unei echipe specializate în pardoseli vei reuși să obții un spațiu impecabil. Dacă ai nevoie de consiliere și ajutor în implementare, echipa Dacca te așteaptă!

Ce părere ai despre opțiunile noastre de pardoseala pentru librarie? Pe care ai alege-o? Așteptăm răspunsul tău într-un comentariu în secțiunea de mai jos!