Cum respecti exigentele de calitate dintr-un centru SPA?

Allura centru spa

Safestep. Sursa foto: Pinterest Forbo Flooring

O persoană care trece pragului unui centru SPA își dorește în mod cert câteva clipe de răsfăț, de îngrijire și de liniște. La acea persoană trebuie să te gândești atunci când amenajezi un centru SPA dar să ții cont și de standardele de calitate pe care trebuie să le respecți. Trebuie să alegi o pardoseală care să facă față cu succes la un cerințele unui astfel de spațiu, iar dacă nu știi ce opțiuni ai, suntem aici să te ajutăm.

Recomandările noastre se împart pe două tipuri de spații întâlnite într-un centru SPA: zonele ude și cabinetele de masaj și întreținere corporală.

 Centru SPA. Pardoseala pentru spațiile ude.

Principala calitate  a unei pardoseli destinate spațiilor ude dintr-un centru SPA trebuie să fie, fără îndoială, siguranța. Clienții trebuie feriți de accidente iar o pardoseala antiderapantă este soluția perfectă.

Ce îți recomandăm?

# Colecția Surestep de la Forbo

allura surestep centru spa

Surestep Aqua. Sursa foto: Pinterest Forbo Flooring

Pardoseala Surestep se diferențiază prin trei elemente cheie: siguranță, design și încredere. Se potrivește de minune în spațiile în care riscul de alunecare este crescut datorită caracteristicii sale antiderapante, datorată utilizării cristalelor ”Step Crystals”. Așadar, siguranța la mers este garantată și în spațiile ude, unde se circulă fără încălțăminte sau cu încălțăminte alunecoasă. Această caracteristică este combinată cu design-uri vibrante, în culori puternice și vesele care aduc un plus de personalitate spațiului în care sunt utilizate.

# Allura Safety

Allura Safety

detaliu Allura Safety. Sursa foto: forboflooring.com

Această pardoseală modulară  îmbină design-ul cu siguranța, fiind o combinație perfectă între pvc în dale LVT și pardoseala Step de la Forbo. Atunci când plăcile de vinil luxury se întâlnesc cu pardoseala antiderapantă Step, se naște o pardoseală rezistentă, sigură și cu aspect plăcut.

Pardoseala pentru cabinete de masaj și întreținere corporală

Acestea reprezintă spații importante dintr-un centru SPA, întrucât aici se desfășoară activități esențiale din pachetul unui astfel de loc. Clienții au nevoie de un spațiu curat, relaxant și cu aspect vizual plăcut pentru a se putea destinde și bucura de masaj sau de alte proceduri.

Ce îți recomandăm?

#Marmoleum Marbled

Marmoleumul este un linoleum 100% natural produs de Forbo. Este rezistent la trafic intens, antistatic și antibacterian și rezistent la foc. Își păstrează aspectul pentru o perioadă îndelungată de timp și este ușor de curățat și întreținut.

Colecția Marbled propune diferite design-uri inspirate de marmura naturală care pot fi combinate între ele pentru efecte vizuale impresionante. Mai mult decât atât, Marmoleum-ul poate fi combinat cu ușurință cu pardoseala Nordstar Evolve.

#Nordstar Evolve

Nordstar Evolve

Nordstar Evolve. Sursa foto: forboflooring.com

 Pardoseala Nordstar Evolve aduce frumusețea Scandinaviei în centrul SPA, surprinzând în culorile sale luminile Nordului și pasiunea scandinavă pentru simplitate. Nordstar Evolve este un covor pvc omogen, o pardoseală durabilă, rezistentă la utilizare îndelungată. Important este că aspectul acestei pardoseli poate fi reîmprostpătat continuu, prin polisare. Pardoseala nu are de suferit în urma acestui proces iar aspectul său redevine ca nou.

#Sarlon Sparkling

Sarlon Sparkling

Sarlon Sparkling. Sursa foto: forboflooring.com

Sarlon Sparkling este un covor pvc acustic care păstrează echilibrul perfect între absorbanța fonică ridicată și rezistență, datorată densității sale mari.
Această pardoseală beneficiază  de tratamentul  BACTERI’PROTECT (antibacterian și antifungic pe bază de ioni de argint, care elimină 99% din bacterii în 24 de ore). Este ușor de curățat și întreținut și este disponibil într-o gamă largă de culori, pentru a oferi și un ambient plăcut pentru clienții cabinetului.

Când amenajezi un centru SPA, trebuie să ții cont de aspecte precum cel sanitar și cel acustic dar și de design și proprietăți speciale, precum cele antiderapante. Ai mai amenajat până acum un centru SPA?