Într-o cafenea diferită, pardoseala face diferența!

pardoseala cafenea

Sursă foto: flickr.com

Ai de amenajat o cafenea iar asta presupune în mod cert și alegerea unei pardoseli adecvate pentru acest tip de spațiu, care să respecte cerințele specifice dar care să și completeze tematica aleasă.

O pardoseală potrivită pentru o cafenea trebuie să fie rezistentă la trafic intens, să fie ignifugată și chiar să aibă proprietăți specifice pentru a păstra standardul de calitate impus. Trebuie totodată să iei în considerare faptul că există competiție acerbă în acest sector, ca atare trebuie să creezi o cafenea care se diferențiază de restul- atenția la detalii și la pardoseala aleasă poate fi un factor important de diferențiere!

Așadar, ce pardoseală ar fi perfectă pentru cafeneaua ta?

Noi îți oferim mai multe opțiuni!

1.Parchetul masiv

parchet de bambus

Parchet pluta

parchet trafic intens Restaurant Ramada hotel Cluj

parchet trafic intens Restaurant Ramada hotel Cluj

Pentru a obține acest aspect natural inconfundabil alegerea ideală este fără îndoială parchetul masiv. Este rezistent la trafic intens și poate completa frumos un spațiu a cărei tematici nu impune personalizarea pardoselii. O cafenea cu pardoseală din lemn masiv va fi o cafenea caldă și primitoare, ce le va oferi clienților un ambient plăcut.

Variantele noastre preferate de parchet masiv sunt:

Parchetul din stejar

Rezistenta, culorile naturale si confortul sunt toate calitati imbatabile oferite de un parchet masiv din stejar. Este o pardoseala extrem de rezistenta la timp si uzura,pastrandu-si aspectul impecabil vreme indelungata. Un beneficiu important oferit de un parchet masiv este faptul ca poate fi reconditionat ori de cate ori este nevoie. Totodata este usor de intretinut si este disponibil in mai multe nuante naturale.

Pentru cei ce iubesc noutatea, avem și două variante îndrăznețe:

Parchetul de plută

Parchetul de plută este perfect pentru un spațiu cald și primitor ce păstrează un aspect natural și inconfundabil, oferind o oază inspirată de natură în peisajul predominant urban. Iubitorii unui look clasic și elegant cu siguranță vor fi impresionați de parchetul de plută, mai ales după descoperirea proprietăților sale, fiind o pardoseală inovativă și ecologică.

Află mai multe despre parchetul de plută.

Parchetul de bambus

Parchetul de bambus este mai dur decât cel de stejar și este extrem de rezistent. Are și stabilitate ridicată împiedicând astfel ca parchetul să se umfle sau să se micșoreze. Reprezintă totodată și o alegere sănătoasă datorită proprietăților sale antistatice și antialergice.

Află mai multe despre parchetul de bambus.

2. Flotex

pardoseli restaurant

Flotex dale Restaurant Fenyo Hotel Miercurea Ciuc

Flotexul este un tip de pardoseală ce îmbină rezistența pvc-ului și confortul mochetei, fiind o pardoseală bionică- o invenție revoluționară.

Este ultrarezistentă, suprastratificată, întărită cu fibre de sticlă și un strat textil dens. Face față cu brio traficului intens, se întreține ușor și datorită tratamentului antibacterian Sanitized®, Flotexul este antibacterian și antialergic. Se întreține foarte ușor cu aspirator uscat sau cu apă iar avantajul major este că își păstrează aspectul inițial.

Poți vedea metodele de curățare Flotex în filmulețul acesta:
 Folosind Flotex într-o cafenea vei obține un spațiu inovativ, care pune accentul pe tehnologie și inovație, cu un ambient orientat spre funcționalitate, perfect pentru clienții ce doresc să încerce mereu cele mai noi invenții din toate domeniile.

Află mai multe despre Flotex.

3. Linoleum natural

detaliu Marmoleum

Marmoleum

Linoleumul 100% natural este recomandarea noastră pentru spațiile de tip cafenea datorită faptului că are un aspect plăcut și cald, se întreține foarte ușor, este rezistent la trafic dar și datorită proprietăților sale de menținere a igienei.Toate aceste avantaje recomandă linoleumul natural ca fiind  ideal pentru a crea o cafenea liniștită în mijlocul agitației urbane în care clienții se pot relaxa.

Departe de linoleumul clasic pe care ți-l amintești din copilărie, linoleumul natural oferă cafenelei tale exact look-ul pe care îl cauți. Este perfect pentru o cafenea care vrea să impresioneze din punct de vedere vizual, prin atenția oferită detaliilor în fiecare dintre colecțiile sale: de la cel modular (sub forma de pătrate sau lamele) la cele în rolă, de la culori naturale, pastelate pana la cele mai intense nuanțe.

Află mai multe despre linoleum natural.

Descoperă întreaga gamă de linoleum natural.

4. Mocheta personalizată

pardoseli restaurant

Mocheta personalizata Sala evenimente Metaphor Bucuresti

Este alegerea ideală pentru o cafenea cu o tematică ce trebuie conturată până la cele mai mici detalii pentru a avea impact vizual puternic.

Mocheta personalizată se încadrează fără echivoc în spațiul în care este utilizată, respectând cromatica și designul și aducând un plus de farmec cafenelei.

Rezistentă la trafic intens, cu impact vizual puternic, mocheta personalizată este cea mai bună alegere pentru o cafenea care iese din tipare.  Senzație de moliciune la călcare va oferi clienților tăi o experiență pe care nu o găsesc în altă parte. Cafeneau ta va pune accentul pe confort și impact vizual și se va întipări în mințile celor ce îi trec pragul.

Află diferența dintre mocheta personalizată și cea standard.

Parcurge acest test simplu pentru a afla ce pardoseală se potrivește proiectului tău.

Ce părere ai despre sugestiile noastre? Îți sunt utile?

Te încurajăm să ne împărtășești părerea ta despre pardoselile sugerate în secțiunea de comentarii.

Dacă ai nevoie de mai multe sfaturi pentru alegerea pardoselii, apelează cu încredere la specialiștii Dacca! Te vom ajuta să iei cea mai bună decizie pentru tine și afacerea ta!