Nordstar Evolve, pardoseala pe care ai asteptat-o!

Nordstar Evolve

Nordstar Evolve Lumina Blue- centru universitar

Frumusețea Scandinaviei a fascinat de-a lungul timpul milioane de oameni. Peisajul incredibil, Aurora Boreală și lumina aproape suprarealistă au lasăt amprente adânci asupra celor ce au avut ocazia să le vadă. Din fericire pentru cei care încă nu au ajuns în Scandinavia, inovația a făcut posibil ca Nordul să fie puțin mai accesibil. Poți aduce un strop din Scandinavia în proiectele tale cu ajutorul pardoselii Nordstar Evolve, care a fost inspirată de magia luminilor nordice.

De ce Nordstar Evolve?

Nordstar Evolve este un covor pvc omogen, o pardoseală extrem de durabilă, rezistentă la utilizare îndelungată. Caracteristicile sale fac din acest tip de covor pvc unul demn de a fi luat în considerare atunci când ai un proiect de amenajare.

#Aspect plăcut, mereu.

Covorul pvc omogen permite improspătarea aspectului pardoselii, an după an, prin polisare. Pardoseala nu are de suferit în urma acestui proces iar aspectul său redevine nou și plăcut.

# Ușor de întreținut

Datorită tratamentului de suprafață Pur Evolve, covorul pvc omogen este durabil și ușor de curățat și întreținut, fiind rezistent la apa, murdărie, nisip, mâncare vărsată, etc. Nu se pătează și nu rămân urme pe suprața pardoselii și nu poate fi zgâriată.

Nordstar Evolve

Nordstar Evolve Element Ice- centru de sănătate

# Fără ftalat

Ftalatul este un plastifiant folosit în industria maselor plastice. Pentru producția pardoselii Nordstar Evolve este folosită o tehnologie care nu folosește acest plastifiant, făcând ca acest covor pvc omogen să fie și eco-friendly.

# Culori scandinave

Culorile pardoselii sunt inspirate de Scandinavia și luminile sale. Culorile neutre se coordonează perfect cu alte materiale în timp ce culorile de accent oferă o pată de culoare care leagă toate elementele de design într-un concept omogen.

# Se potrivește cu Marmoleum

Nordstar Evolve completează în mod ideal Marmoleumul pentru combinații nebănuite și nelimitate. PVC-ul alături de linoleum creează spații interesante din punct de vedere vizual, care impresionează.

1180x664_Nordstar_Evolve_Galaxy_6705_Bronzite

Nordstar Evolve Bronzite

# 3 colecții distincte

Nordstar Evolve conține 3 colecții:

  • Lumina– este o colecție placută de 12 culori suave, fiecare dintre ele contribuind la o atmosferă relaxantă. Este o pardoseală omogenă durabilă, potrivită pentru spații cu cerințe ridicate precum școlile sau spațiile publice.
  • Element– este o colecție care oferă o gamă variată de nuanțe de gri (36 în total) care pot fi ușor combinate cu Marmoleum pentru spații atractive. Colecția Element este potrivită pentru spații cu trafic intens și cerințe de igienă ridicate, precum cele din domeniul sănătății.
  • Galaxy– este colecția cu design funcțional, care ascund mizeria, păstrându-și aspectul plăcut. Este disponibilă atât în culori neutre cât și în culori vibrante și se potrivește de minune cu celelalte două colecții de pvc omogen.

Dacă apreciezi frumusețea tărilor din Scandinavia și lumina suavă ce le înconjoară dar îți dorești totodată o pardoseală omogenă și durabilă pentru proiectul tău, Nordstar Evolve este pardoseala perfectă pentru tine!

Ai folosit vreodată pardoseala pvc în amenajările tale? Așteptăm răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos.

Sursa foto: forbo.com