Modele deosebite de tapet pentru un hotel impresionant

Dark Night_1

tapet Dark Night Flocart

Ai intrat pe ușile hotelului. În jurul tău e agitație și chiar și tu ești pe grabă. Vrei să ajungi cât mai repede în cameră, să te destinzi. Chiar și așa, observi detaliile din jurul tău și frumusețea recepției te lasă pentru câteva clipe înmărmurit. Mocheta este superbă și atât de confortabilă încât picioarele tale se simt răsfățate. Mobilierul atent ales completează atmosfera primitoare. Ridici privirea și vezi cel mai frumos tapet hotel pe care l-ai văzut vreodată. Știi clar că ai ajuns într-un loc unde te vei simți acasă și vei fi tratat cu respect. Un loc în care calitatea este pe primul loc iar clientul este răsfățat.

Și îți dai seama că asta vrei să oferi și tu oamenilor care vor trece pragul hotelului pe care îl amenajezi. O experiență de neuitat, servicii de calitate și un ambient plăcut. Deoarece prima impresie contează, recepția trebuie să arate impecabil.

Noi am pregătit o selecție de  modele de tapet hotel potrivite, care să impresioneze oaspeții hotelului de la prima vedere și vrem să aflăm care este preferatul tău.

5 modele de tapet hotel

1. Tapet Corona Flocart

modele de tapet hotel

tapet Corona

O nuanță închisă, cu model clasic este perfectă pentru o recepție elegantă și o tematică ce presupune o cromatică din nuanțe închise. Acest tapet amintește de hotelurile elegante din vremurile apuse, purtând oaspeții într-o călătorie senzorială în timp.

Combinat cu o mochetă confortabilă sau parchet masiv, acest tapet va transforma hotelul într-un loc primitor.

2. Tapet Florona Flocart

modele de tapet hotel

tapet Florona

Păstrând eleganța specifică unui tapet clasic dar cu un plus de modernitate oferit de aspectul unitar, acest tapet este perfect pentru o cameră de hotel  cu personalitate.O astfel de cameră impresionează prin aspectul său clasic și discret. Folosit alături de o pardoseală din parchet masiv, acest tapet va insufla personalitate spațiului.

3. Tapet Egina Flocart

Egina

Un model în nuanțe deschise, pentru o cameră de hotel plină de viață! Este potrivit pentru un hotel modern, luminos și spațios. Acest tapet aduce un plus de eleganță, iar în combinație cu o pardoseală din parchet în nuanțe deschise, va transforma hotelul într-o oază de frumusețe.

4. Tapet Santorini Flocart

modele de tapet hotel

tapet Santorini

Modelul aduce un plus de eleganță oferind în același timp un aspect glossy spațiului. Fiind deschis la culoare, va lasa impresia unui spațiu luminos. Poate fi combinat cu succes cu pardoseală din lemn, de nuanțe calde sau chiar deschise pentru un plus de efect vizual. Acest model de tapet este ideal pentru hotelurile elegante, cu personalitate și care pun accent pe impactul vizual.

5. Tapet Elba Flocart

Naxo - Santorini - Elba_1_1

Încheiem lista de modele de tapet cu unul închis la culoare însă discret. Acesta este perfect pentru o recepție impresionantă sau o cameră de hotel scăldată în culori neutre care creează dimensiune și adaugă un plus de  farmec. În combinație cu o mochetă confortabilă, camera ar deveni un loc memorabil pentru oaspeți.

Ți-am oferit variantele noastre preferate de tapet pentru un hotel, acum este timpul să te gândești ce s-ar potrivi mai bine pentru proiectul tău! Dacă ești nesigur, echipa Dacca te ajută cu plăcere să iei decizia adecvată!

Care este modelul tău preferat de tapet hotel? Ne poți spune printr-un comentariu!

Sursă foto: flocart.com