7 modele de tapet de lux ideale pentru spatiul tau

tapet de lux

La Dacca, suntem de părere că orice spațiu are nevoie de personalizare. Orice spațiu aparține cuiva, fie că este vorba de o companie, o persoană sau o instituție și poate fi un mijloc de comunicare cu vizitatorii săi.

În orice spațiu în care intrăm, pereții sunt primii care ne „vorbesc”. Pentru a transmite o anumită stare, pentru a reflecta un anumit stil de amenajare interioare și pentru a comunica personalitatea spațiului, recomandăm folosirea de tapet de lux.

Astăzi am decis să îți prezentăm o serie de modele ale acestui tapet care ne-au impresionat, oferite de furnizorii și partenerii noștri de la Kobe, Sketch 23 și Flocart. Sperăm să îți placă selecția noastră!

Modele de tapet de lux pe care le poti avea in spatiul tau

Flocart

Lider mondial în producția textilelor și materialelor decorative, cu o experiență de peste 80 de ani, Flocart este furnizor pentru decorarea spațiilor de pe 5 continente ale lumii.

Produsele din gama tapet de lux de la Flocart mereu au reușit să ne surprindă prin alegerile creative pe care le fac la nivelul materialelor alese și tehnicilor de prelucrare.

Iată două modele care ne plac foarte mult:

#1 Lin’um Fuzzy

Tapet obținut dintr-o țesătură netedă, realizată cu grijă și pasiune.

tapet de lux

#2 Cosmia Velveteen

Obținut dintr-o joacă bazată pe îmbinarea modei și a tapetului, acest model este inovativ și similar la atingere cu mătasea. Este confortabil, plăcut vizual și realizat din materiale ecologice.

Cosmia velveteen

Sketch Twenty3

Deși este o companie inovativă și relativ nouă pe piața de design interior, Sketch Twenty3 este bazată pe experiența fondatorului său, Tim Wilman, cu o experiență de peste 30 de ani în industria tapetului.

Este unul din cei mai importanți furnizori de tapet de lux pentru Dacca, oferind produse de înaltă calitate la nivel global.

#3 Decadence

sketch 23 wallcoverings-3-5

O colecție bazată pe frumusețile geometriei, disponibilă într-o gamă variată de forme și culori.

#4 Regency

O colecție în stil neoclasic de tapet de lux, disponibilă în zeci de culori și forme, având la bază materiale rezistente, de înaltă calitate.

tapet de lux

#5 Travertina Slim

O colecție de tapet de lux tradițional, elegant, desprins din timp și elegant, care ne-a atras atenția și prin formă, diversitate și atenția la detalii. În plus, este realizat dintr-un material rezistent, de înaltă calitate, plăcut la atingere.

travertina-slim

Kobe Interior Design

Încă din 1989, Kobe este distribuitor european al brand-ului Koroseal, oferind colecții atent selecționate de designeri, din vinil, cu proprietăți ignifuge și de izolare fonică. Materialele folosite sunt colorate, ușor de curățat, rezistente la bacterii, non-inflamabile, folosind cerneluri din 100% apă.

#6 Opal II

Un model simplu, cu textură organică, cu design curat și o joacă dintre geometrie și întâmplare. E disponibil într-o paletă de culori variată și dă un aer fresh fiecărei încăperi.
opal tapet koroseal

#7 Promenade & Courtyard

Promenade înseamnă tapet curat, simplu, cu linii grațioase și o textură moale la atingere. Courtyard oferă același design pe o scară mai mică și poate să se regăsească într-o textură geometrică.

tapet de lux

Având în minte toate aceste modele de tapet de lux, pe care dintre ele le-ai alege în spațiul tău?

Poți da click pe numele fiecăruia pentru a ajunge pe pagina de prezentare de pe site-ul furnizorului. Acolo poți găsi și alte modele din colecțiile oferite de aceștia.