5 modele de Flotex care iti fura privirea

modele de flotex

Flotex Sottsass

Când amenajezi un spațiu îți dorești să alegi doar finisaje care să fie perfecte pentru acel spațiu, astfel încât ajungi uneori să îți dorești o pardoseală care să ofere confortul unei mochete, rezistența unui covor PVC și să fie și ușor de curățat. Ei bine,o astfel de pardoseală există: Flotex.

Această pardoseală îmbină confortul mochetei cu rezistența pvc-ului și este alcătuită dintr-un strat capitonat, fibre de sticlă și un strat textil extrem de dens. Deși Flotex impresionează mai ales prin proprietățile sale tehnice, acesta poate impresiona și la nivel vizual. Așadar, îți prezentăm câteva modele de Flotex care ar putea fi soluția perfectă pentru proiectul tău, mai ales dacă amenajezi spații precum HoReCa, grădinițe, office, bănci sau alte spații în care traficul este intens:

Modele de Flotex care îți fură privirea

1. Flotex Colour Calgary

modele de flotex

Flotex Colour Calgary

Colecția Colour pune accent, după cum și numele sugerează, pe culoare. Dacă dorești o pardoseală care să sublinieze luminozitatea unui spațiu și să contribuie la iluzia unui spațiu mult mai mare, Calgary poate fi soluția perfectă. Nuanța naturală de gri combinată cu un print de mărime redusă reprezintă un bun punct de plecare pentru cromatica spațiului.

2. Flotex Linear Integrity

modele de flotex

Flotex Linear Integrity

Colecția Linear pune accentul pe modele cu linii și dungi, folosite pentru a realiza printuri diverse.  Integrity folosește linii pentru a crea un model cu impact vizual puternic iar nuanțele folosite sunt integrate perfect.

3.  Flotex Linear Pinstripe

modele de flotex

Flotex Linear Pinstripe

Pinstripe este perfect pentru un spațiu precum cel din imagine, realizat în culori neutre deschise. Ideal pentru un look minimalist, în care modelul pardoselii este cel care atrage privirea prin modelul său.

4. Flotex Vision Floral Botanic

modele de flotex

Flotex Vision Floral Botanic

Colecția Vision are peste 500 de modele de Flotex sau îți permite chiar să îți creezi propriul design.

Acesta este unul dintre acele modele de Flotex care cu siguranță atrage privirea oricui. Un print floral, vesel și colorat, suprapus pe un gri rece ce poate fi combinat cu alte nuanțe precum verde pentru a realiza un spațiu care impresionează la nivel cromatic.

5. Flotex Vision  Shade Globe

modele de flotex

Flotex Vision Shade Globe

Făcând parte din aceeași colecție Vision, acest model de Flotex atrage atenția prin imprimeul globular mare, realizat din nuanțe contrastante. Este cu siguranță un design care impresionează la nivel vizual și permite construirea unei cromatici puternice în spațiul tău.

Indiferent de preferințe, cu siguranță vei găsi câteva modele de Flotex care să-ți fure privirea și care să te determine să vrei să le utilizezi pentru proiectul tău. Ce modele de Flotex preferi dintre cele prezentate?

Sursă foto: forbo.com