Unde pot gasi mochete personalizate pentru proiectul meu?

mochete personalizate

Există anumite proiecte pentru care atenția la detalii este de importanță majoră și știi că trebuie să fii atent la alegerea oricărui finisaj. Dacă spațiul final trebuie să fie confortabil, probabil că ai luat în considerare folosirea mochetei. Dar ai vrea ceva care să se potrivească perfect, precum mochete personalizate. Problema poate fi acum sursa acestor mochete personalizate. Ei bine, noi te putem ajuta să obții mocheta perfectă pentru proiectul tău.

Caracteristicile mochetei personalizate

mochete personalizate

În primul rând trebuie să știi că mocheta nu oferă doar confort și aspect impecabil, având și câteva caracteristici importante:

  • Rezistență la trafic intens
  • Durabilitate
  • Întreținere ușoară
  • Impact vizual

Prin personalizare, mocheta devine exact ceea ce-ți dorești pentru proiectul tău în materie de culori, design și respectarea conceptului general.

Tipuri de mochete personalizate

mochete personalizate

În al doilea rând, trebuie să știi că există mai multe tipuri de mochete personalizate: mocheta din lână țesută Axminster, o opțiune premium pentru spații de 4-5 stele și mocheta din poliamidă,care poate fi de tip velour, saxony sau buclată. În cazul ambelor categorii, personalizarea se poate face fie cu ajutorul imprimării designului fie direct din țesătură.

Mocheta Axminster excelează la capitolul personalizare. Această mochetă îți oferă posibilități infinite în materie de design, fără aafecta calitatea produsului. Poți fie să creezi propriul design fie să alegi din peste 25.000 de modele.La capitolul culoare, poți selecta nuanța din cele 320 de nuanțe disponibile sau poți opta pentru  propria nuanță, pentru a te asigură că se potrivește perfect în proiectul tău de amenajare.

Cu ajutorul unor mochete personalizate, deții puterea absolută asupra spațiului final, fiind precum un pictor care creează o operă de artă.

După cum spuneam, echipa noastră te poate ajuta să obții mochete personalizate dar și să le montezi, specialiștii noștri având experiență în montajul de astfel de finisaje.

Dintre proiectele Dacca pentru care am folosit mochete personalizate:

Atunci când ai nevoie de o pardoseală care să respecte conceptul tău dar care să ofere și confort sporit, cu ajutorul unor mochete personalizate obții spațiul perfect! Ai folosit până acum astfel de mochete?